<p>Illustrasjon: Eggen Arkitekter</p>Illustrasjon: Asplan ViakIllustrasjon: Bergersen ArkitekterIllustrajson: Eggen ArkitekterIllustrasjon: Bergersen ArkitekterIllustrasjon: Bergersen ArkitekterIllustrasjon: Bergersen ArkitekterIllustrasjon: NTNUIllustrasjon: Bergersen ArkitekterIllustrasjon: Bergersen ArkitekterIllustrasjon: Asplan ViakIllustrasjon: Bergersen ArkitekterIllustrasjon: Bergersen Arkitekter

Slik kan fremtidens NTNU se ut

Hvis planene for NTNUs nye campus får grønt lys fra regjeringen, betyr det flytting av 14.000 studenter og 1.500 universitetsansatte i Trondheim.

Det skriver Adresseavisen i en artikkel i sin papirutgave.

Det er allerede avgjort at NTNU og Høgskolen i Sør-Trøndelag skal slås sammen til nyttår, men det store spørsmålet, skriver Adresseavisen, er om regjeringen godkjenner NTNU-flytting fra Dragvoll til Gløshaugen i Trondheim.

Saken fortsetter under bildet.

Illustrasjon: NTNU / Eggen Arkitekter

Sentralt i NTNUs fremtidsplaner er å dele inn campus i klynger basert på fag. Teknologi skal, ifølge planene, samles på Gløshaugen, humanistiske og samfunnsvitenskapelige fag sør for Gløshaugen, helsefag på Øya, økonomifag i Hesthagen, og arkitekt-, musikk- og kunstfag planlegges til området bak Studentsamfunnet i Trondheim.