2 anleggsmaskinreparatører

Implenia i Skandinavia har ca. 690 medarbeidere (medio 2015) og omsatte for 3,8 milliarder kroner i 2014. Selskapet kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i hele Norge og Sverige. Implenia Norge tilbyr tjenester innen vei og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, fjellsikring, jernbaneteknikk, miljøtjenester – rivning, sanering og forurenset grunn.

Implenia har hovedkontor på Lilleaker i Oslo. Selskapet har også kontorer i Bergen, Stavanger, Ålesund, Stjørdal, Stockholm og Göteborg. Implenia Norge AS omfatter også datterselskapene Implenia Miljø AS, Norbridge AS samt Midtnorsk Betongsprøyting AS.

Implenia Norge er en del av det sveitsiske konsernet Implenia. Konsernet har mer enn 8 500 medarbeidere og omsatte for ca. 3,6 milliarder sveitserfrancs i 2014 (25 milliarder kroner). Implenia kan se tilbake på rundt 150 års historie og er den ledende leverandøren av anlegg og anleggstjenester i Sveits. Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554) med hovedkvarter i Dietlikon like ved Zürich.

For mer informasjon se www.implenia.no. Følg Implenia Norge på LinkedIn.

FirmaImplenia Norge
FylkeFlere fylker
StedRogaland og Nordland
Søknadsfrist31.08.2015

Implenia er i sterk vekst, og har nylig blitt tildelt nye prosjekter. Vi søker derfor 2 anleggsmaskinreparatører:

  • Stilling 1 er for Implenia sin tunnelavdeling og har arbeidssted prosjekt Lysebotn i Rogaland
  • Stilling 2 er for Implenia sin fjellsikringsavdeling i Nord og har base med utgangspunkt i Nordland

Dersom du har erfaring, ambisjoner og gjerne vil være med på laget til ett av Norges raskest voksende entreprenørselskap, har du nå en unik mulighet til å søke på våre stillinger.

Du har:

  • fagbrev som anleggsmaskinreparatør el
  • erfaring fra anleggsprosjekter
  • erfaring fra reparasjon av anleggsmaskiner og tyngre kjøretøyer, gjerne landbruksmaskiner
  • gode samarbeidsegenskaper
  • erfaring med å løse tekniske utfordringer

Arbeidet omfatter i første rekke reparasjon og klargjøring av anleggsutstyr. Du bør i tillegg til mekanikk også ha fagkunnskaper innenfor hydraulikk og sveising. Vi gir opplæring og kurs innenfor borerigger for tunneldrift og annet nødvendig utstyr.

Vår driftsleder maskiner og utstyr, Joar Stensheim kan svare på eventuelle spørsmål vedrørende stillingene, tlf 911 13 908.

søk her

Vis flere stillinger: