Prosjektleder asfalt i Midt-Norge

Peab Asfalt er et av Skandinavias største asfaltselskaper. I Norge tilbyr Peab asfaltvirksomhet gjennom datterselskapet Peab Asfalt Norge AS og Terje Hansen, med virksomhet først og fremst på Østlandet og i Midt-Norge.
Asfaltvirksomheten i Norge og Sverige består av totalt 700 ansatte. Våre kunder er private, statlige og kommunale virksomheter.
Vi asfalterer alt fra oppkjørsler, veier og broer til store prosjekter innen infrastruktur.

FirmaPeab Asfalt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

I Midt-Norge har PEAB Asfalt i løpet av kort tid blitt en ledende aktør. Vi har motiverte og dyktige medarbeidere, som danner grunnlaget for en ytterligere vekst i markedet. For å klare dette er vi på jakt etter en prosjektleder som kan administrerer våre asfaltprosjekter og ha markedsmessig, teknisk og økonomisk ansvar for et område.

Vi ønsker en person med solid teoretisk og praktisk erfaring fra asfaltbransjen, og som kan vise til dokumenterbare resultater. Har du en høyere utdannelse er dette et pluss, men solid praktisk erfaring og evne til planlegging og styring blir også vektlagt.

Du vil få kontorer i Trondheim, men annen lokalisering kan også diskuteres.

Vi kan tilby et utviklende og hyggelig arbeidsmiljø og gode betingelser.

Har du spørsmål om stillingen kan du ringe Prosjektleder Gaute Grankvist, tlf 913 22 330, Prosjektleder Behzad Armingohar tlf 906 68 926, Distriktssjef Ole-Martin Woldseth tlf 913 43 513 eller Dag Olav Tangen hos ifo, tlf 913 26 382.

Søknad med CV sender til dag.tangen@ifo.no snarest.

Alle søknader blir konfidensielt behandlet inntil annet er avtalt.

Vis flere stillinger: