Kalkulasjonsleder bolig- og næringsbygg til entreprenørbedrift

Technogarden Engineering Resources AS er et selskap som er spesialisert på konsulentutleie og rekruttering av teknisk personell med høyere kompetanse. Våre konsulenter løser tekniske oppgaver og prosjekter ute hos våre kunder, som en del av kundens egen prosjektorganisasjon. Technogarden er et datterselskap av Norconsult AS - Norges største rådgivende ingeniørselskap.

FirmaTechnogarden
FylkeOslo
Søknadsfrist28.08.2015

Vår kunde er en fremgangsrik, mellomstor entreprenør med et inspirerende arbeidsmiljø og solid oppdragsportefølje. For å ivareta videre vekst søker vi en kalkulasjonsleder som skal ivareta følgende arbeidsoppgaver:

  • Utvikle og organisere budsjettering- og kalkulasjonsarbeidet
  • Kalkulere, beregne og kvalitetssikre tildelt prosjekt. Herunder oppfølging, ledelse og kommunikasjon mot Byggherre, Prosjekterende og UE i kalkulasjonsarbeidet
  • Bistå og levere kompetanse i relevante faser i prosjektutvikling
  • Utforme tilbud og bistå i utforming og inngåelsen av kontrakter
  • Innhente priser, evaluere tilbud, lage innstillinger for leverandører og UE
  • Dokumentere arbeidet med alle priser, mengdeberegninger eller andre forutsetninger

Du har en bakgrunn som ingeniør innen byggfag, erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhet eller entreprenør - i kombinasjon med god økonomi- og forretningsforståelse. Du tar eierskap til prosjekter og oppgaver, er utadvendt og lett å samarbeide med- samtidig som du er tydelig i kommunikasjon og strukturert i ditt arbeide.

Har du ønsker om videreutvikling og karriereambisjoner er mulighetene mange i et godt sosialt og faglig miljø.

Gode betingelser og muligheter for faglig utvikling.

Synes du dette lyder interessant sender du oss en kortfattet søknad til aadne@technogarden.no - eller ringer Bjørn Harald Aadne, tlf. 48076515

Vis flere stillinger: