Multiconsult ansetter konserndirektør for internasjonal virksomhet

Torbjørn Blom-Hagen (43) er ansatt som ny konserndirektør internasjonalt i Multiconsult. Han vil lede selskapets internasjonale enhet og samtidig bli en del av selskapets konsernledelse.

Torbjørn Blom-Hagen

Han tiltrer stillingen i oktober 2015. Blom-Hagen kommer fra stillingen som Senior Vice President i Aker Solutions hvor han har ledet en global forretningsenhet innen olje og gassindustrien.

- Jeg er sikker på at vi har funnet rett person til å realisere og videreutvikle Multiconsults internasjonale ambisjoner. Torbjørn kan vise til solide internasjonale resultater, har en veldig interessant bakgrunn og har i ansettelsesprosessen gitt oss gode overbevisende svar rundt stillingen han skal tiltre, sier Christian Nørgaard Madsen, administrerende direktør i Multiconsult.

Multiconsults nye konserndirektør har omfattende erfaring med internasjonale vekstprosesser gjennom sin nåværende rolle i Aker Solutions hvor Blom-Hagen leder operasjoner i Norge, Storbritannia, Canada og USA. Han har tidligere ledet en rekke strategi- og M&A-prosesser i Aker Solutions. Han har også en fortid som rådgiver i Capgeminis europeiske strategigruppe.

Av utdannelse har Blom-Hagen en M.Sc fra NTNU og MBA fra INSEAD i Frankrike. Han er bosatt i Lommedalen utenfor Oslo.

- For oss er det også viktig å rekruttere personer med en personlighet som passer Multiconsult og som vil passe godt inn i vår konsernledelse. Også her føler jeg meg trygg på at Torbjørn er riktig person, sier Nørgaard Madsen i en melding fra selskapet.