VVS rådgiver

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist06.09.2015

Region Øst er en av fire regioner i Rambøll Norge og består av rundt 700 medarbeidere fordelt på syv fag-divisjoner og ni kontorer i Østlandsområdet. Rambølls Lillehammerkontor har 40 ansatte innen fagområdene areal og samferdsel, landskapsarkitektur, bygg, elektro og VVS. Vi jobber med små og store spennende tverrfaglige prosjekter lokalt og nasjonalt. Vi har et godt arbeidsmiljø og holder til i hyggelige kontorlokaler i Lillehammer sentrum.

Tekniske systemer på Lillehammer er i en ekspansjonsprosess. På grunn av økt etterspørsel og for å styrke vårt fagmiljø ønsker vi å tilsette en engasjert kompetanserik, VVS-ingeniør. Vi har behov for en VVS-rådgiver med interesse også for avanserte prosjekteringsverktøy, 3D-modellering og BIM. Mer informasjon om VVS-faget i Rambøll og våre prosjekter finner du på hjemmesiden under: Tjenester, Bygg og design, VVS.

Vi har behov for VVS-rådgiver med kompetanse og erfaring innen flere av disse områdene:

  • Generell VVS-kompetanse - prosjektering
  • BIM
  • Inneklima
  • Varmesystemer - fjernvarme, biovarme, varmepumper mv.
  • Brannslukkingsanlegg
  • Automatikk

Ønsket utdannelse:

  • Ingeniør / sivilingeniør VVS

Dine egenskaper:

Vi legger stor vekt på tverrfaglighet og på å etablere gode team for å gi kunden løsninger som fungerer. Vi søker derfor rådgivere med god faglig kompetanse og prosjekterfaring. Du må trives med å arbeide selvstendig i et hektisk, hyggelig og tverrfaglig miljø. Vi ønsker åpne og kontaktskapende medarbeidere, med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver hos Nordens ledende ingeniørmiljø. Vi tilbyr gode betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt meget gode personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy.

Hvis du er interessert i denne stillingen og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad / CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følg instruksjonene her

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Seksjonsleder Trond J. M. Føllesdal, 950 90 519, trond.follesdal@ramboll.no

Vis flere stillinger: