Kommunikasjonsrådgiver

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist28.08.2015

Kommunikasjonsavdelingen i Rambøll Norge har ansvar for ekstern, intern og kommersiell kommunikasjon/markedsføring. Avdelingen ledes av vår kommunikasjonssjef og består av to kommunikasjonsrådgivere. For at samfunnsrådgiveren Rambøll skal nå målet med å ta en sterkere og mer synlig posisjon i markedet, trenger vi det beste kommunikasjonsteamet. Nå søker vi to erfarne og engasjerte kommunikasjonsrådgivere til avdelingen.

Kommunikasjonsrådgiver - historieforteller

Du vil ha ansvar for å sikre økt synlighet i mediene og å støtte virksomheten i arbeidet med å ta en sterk posisjon som samfunnsrådgiver. Vi skal ta del i samfunnsdebatten, og trenger en erfaren rådgiver for å lykkes. Kommunikasjonsrådgiveren skal identifisere og fange de gode historiene og sørge for at disse omtales i media og synliggjøres i egne kanaler.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Fange de gode historiene i organisasjonen og produsere samt distribuere historiene til lokale og nasjonale medier.
  • Støtte våre eksperter i å ta en synlig rolle i samfunnsdebatten.
  • Øvrige kommunikasjonsoppgaver som ligger til avdelingen.

Som kommunikasjonsrådgiver/historieforteller vil du delta i det totale kommunikasjonsarbeidet i Rambøll, fra strategi til gjennomføring.

Kompetansekrav
Vi ser etter deg med relevant høyere utdanning på minimum bachelornivå i tillegg til minst to til tre års relevant arbeidserfaring. Erfaring fra et byrå eller større organisasjoner er en fordel.

  • Du er historiefortelleren som tar initiativ og oppsøker de gode historiene.
  • Du har erfaring med tekstproduksjon til forskjellige kanaler.
  • Du evner å formidle kompleks informasjon på en interessevekkende og lettfattelig måte.
  • Du jobber systematisk og proaktivt.
  • Du er en lagspiller og en nettverksbygger.
  • Du har meget gode formuleringsevner i skriftlig og muntlig norsk og engelsk.

Kommunikasjonsrådgiver – redaktør digitale kanaler

Du vil ha ansvar for Rambølls digitale kanaler som omfatter web, intranett og sosiale medier. Til dette ligger ansvar for å sikre aktuelle og attraktive websider, sikre at vi når frem med tydelige og attraktive budskap i sosiale medier og et medarbeidervennlig intranett. I tillegg vil du ha ansvar for utforming av annonser og annet grafisk materiell. Dette innebærer først og fremst å sikre at alt grafisk materiell utformes i henhold til Rambølls brandmanual.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Sikre at vi når ut med det som skjer i organisasjonen, produsere og tilpasse nyheter til Rambølls egne kanaler.
  • Utforming av annonser og annet grafisk materiell.
  • Øvrige kommunikasjonsoppgaver som ligger til avdelingen.

Som kommunikasjonsrådgiver/redaktør digitale kanaler vil du delta i arbeidet med å nå kommunikasjonsavdelingens strategiske mål fra plan til gjennomføring. Du vil inngå i Rambøll Gruppens internasjonale fagnettverk for web og sosiale medier.

Kompetansekrav
Vi ser etter deg med relevant høyere utdanning på minimum bachelornivå i tillegg til minst to til tre års relevant arbeidserfaring. Erfaring fra et byrå eller større organisasjoner er en fordel.

  • Du er webredaktøren som tar initiativ, holder orden på oppdateringer og endringer og sørger for at siden til enhver tid er brukervennlig og aktuell.
  • Du vet hva som trigger de ulike målgruppene og hvordan de skal nås via sosiale mediekanaler. Erfaring med og interesse for bruk av sosiale medier i profesjonell sammenheng er vesentlig.
  • Du har erfaring med tekstproduksjon og tilpasning av innhold til ulike kanaler som web, intranett og sosiale medier.
  • Du har gode ferdigheter innen grafisk utforming og behersker InDesign.
  • Du jobber systematisk og proaktivt.
  • Du er en lagspiller og en nettverksbygger.
  • Du har meget gode formuleringsevner i skriftlig og muntlig norsk og engelsk.

Vi tilbyr

Som bredfaglig og internasjonal samfunnsrådgiver gir Rambøll sine ansatte gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Rette kandidater får en betydningsfull rolle med varierte og utfordrende oppgaver. Vi har fleksibel arbeidstid, svært gode ferieordninger og fokus på medarbeiderutvikling. Rambøll eies av en stiftelse. Våre medarbeideres kompetanse og evne til å gi god rådgiving til våre kunder, er det vi lever av. Det stilles dermed også høye krav til kvalitet i virksomhetens støtteapparat. Rambøll tar del i store og langsiktige samfunnsoppgaver til beste for menneskene, miljøet og for kommersielle interesser. Våre etiske retningslinjer og verdier preger vår hverdag og vår tilnærming til oppgavene.

Hvis du er interessert i en av disse stillingene og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad / CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følg instruksjonene her

 Vi ber om at du spesifiser i din søknad hvilken rolle du søker.

Velkommen som søker!

Kontaktperson

Nina Kristin Amdahl +47 924 55 288 

Vis flere stillinger: