Ramudden kjøper Personellassistanse

Trafikksikkerhet- og utleieselskapet Ramudden AB ekspanderer videre på Vestlandet gjennom oppkjøpet av veiserviceselskapet Personellassistanse Norge AS i Bergen.

Selskapet Ramudden/Personellassistanse vil med sine ressurser videreutvikle et operativt apparat der en med rask responstid kan rykke ut og sikre trafikantene ved hendelser i trafikken.

«Med et bredt utvalg av moderne materiell og kjøretøy, samt med solide kunnskaper innen trafikkavvikling, skal selskapet være et naturlig førstevalg for entreprenører og myndigheter innen trafikksikring», skriver de i en pressemelding.

- Vi gleder oss til å profesjonalisere og bygge opp selskapet, sier daglig leder Reidar Asphaug.

- Med forankringen i Ramudden AB, har regionen fått en totalleverandør innen trafikksikkerhet som gjør hverdagen til entreprenørene mye enklere, da de får kun en aktør å forholde seg til innen sikring, skilting og ved bruk av hjelpearbeidere og veitrafikkdirigenter. Samtidig vil vi kunne yte en større trygghet for bilistene, med servicefokuserte medarbeidere, som har god fagopplæring og høy HMS-bevissthe, legger han til.

Som gründer av Personellassistanse Norge AS, har Asphaug bygget opp bedriften til å være et selskap som er kjent for å løse utfordringer under sterkt tidspress, være kreativt, og med gode relasjoner til de store entreprenørene i bransjen.

Selskapet har ambisiøse målsettinger for tiden fremover, med etablering av flere nye regionale depot, ansettelse av flere dyktige medarbeidere, samt arbeidet med å kunne rulle ut hele bredden av Ramudden’s produktportefølje innen utleie, salg og tjenesteproduksjon.