Oppmålingsingeniør

Vi er et firma som utvikler og benytter moderne oppmålingssystemer innen ulike infrastrukturprosjekter. Vi jobber også med spesialtilpassede systemløsninger i tillegg til de ulike prosjektene vi jobber med.

FirmaAmberg Technologies AG
FylkeOslo
Søknadsfrist04.09.2015

Vi er i ferd med å starte et større oppdrag for vår kunde i Oslo og ser etter kandidater som kan bistå oss i dette prosjektet. Du blir fast ansatt hos oss.

Dine hovedoppgaver

Dette er et fullt ut tunnelprosjekt som vi er bedt om å bistå med oppmåling og kontroll av ulike data. I forbindelse med entreprenørens utførelse av tunnelen bidrar vi med til enhver tid riktige data og grunnlag for å utføre jobben. Vi er underlagt entreprenørens styrelse.

Din idealprofil

Du besitter erfaring innen oppmålingsarbeider fra tunnelbransjen eller byggebransjen for øvrig og trives med ditt arbeide. Stillingen krever evnen til å jobbe selvstendig, improvisere og være fleksibel, samt ha evnen til å jobbe i team.

Dine kunnskaper

Vi ønsker at du behersker et skandinavisk språk, fortrinnsvis norsk og kan gjøre deg godt forstått på engelsk i en jobbsituasjon. Dine kunnskaper og know-how innen oppmålingsarbeider og tunnelarbeider bidrar i riktig retning mot vår suksess. Lever du med en fascinasjon for bygging av tunneler, liker teamwork og trives med daglige utfordringer, så utfordrer vi deg til å ta kontakt. Vi lover deg at det blir verdt det!

Interessert?

Vennligst send din søknad på engelsk til Amberg Technologies AG v/ Frau Carmela Petriello på email: job@amberg.ch eller via følgende adresse: Amberg Technologies, Trockenloostrasse 21, Postfach 27, CH-8105 Regensdorf, Switzerland.

Amberg Technologies AG, www.amberg.ch/at

Vis flere stillinger: