Prosjektleder bygg

Larvik kommune har ca 43.000 innbyggere og et totalareal på omlag 530 km2. Larvik er en kulturkommune, en havneby, et reisemål og et kommunikasjonsmessig knutepunkt med et variert og solid næringsliv. Kort sagt: en mangfoldig og attraktiv kommune med mye livskvalitet, mange spennende muligheter og høye ambisjoner. Prøv oss!

FirmaLarvik kommune
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist09.08.2015

Prosjektleder bygg til viktige samfunnsoppdrag

Larvik kommune Eiendom - virksomhetsområde Bygg og prosjekter - representerer en spennende arbeidsplass med stort mangfold, ordnede arbeidsforhold, gode kollegiale relasjoner og ikke minst et viktig samfunnsoppdrag. Du vil få ansvar eller delansvar for varierte prosjekter til glede for kommunens innbyggere. Prosjektene kan spenne fra rehabilitering av ventilasjonsanlegg og vinduer til bygging av omsorgsboliger, barnehager og skoler. Du representerer Larvik kommune som byggherre og jobber mot konsulenter, arkitekter og byggentreprenører i tillegg til interne kolleger i Larvik kommune. Du vil delta i alle faser fra planlegging og gjennomføring til overlevering.

Dette er i første omgang en engasjementsstilling via Jobzone Larvik, dog med en klar intensjon om påfølgende fastansettelse etter de prosedyrer som gjelder for offentlige ansettelser. Prosjektleder rapporterer til virksomhetsleder Bygg og prosjekter.

Kvalifikasjoner for stillingen:

Du har dokumentert relevant byggfaglig kompetanse samt erfaring fra prosjektledelse. Det er videre en fordel om du har kjennskap til Lov om offentlig anskaffelser og offentlig forvaltning. Avdelingen har naturlig nok mye fokus på økonomi og gjennomføringskraft.

Vi ser etter en person med en systematisk legning og som både har en tydelig og lyttende kommunikasjonsstil. Like viktig er evnen til å samarbeide med andre på ulike nivåer. Teknologi og løsninger er i stadig utvikling. Prosjektlederen vi ønsker oss er derfor åpen for og initierer nye ideer og løsninger innenfor akseptable kostnadsrammer.

Betingelser:

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser som inkluderer lønn, betalt spisepause, meget god pensjonsavtale og andre goder knyttet til KLP.

Oppsummert kan Larvik kommune ellers tilby:

  • Faglige utfordringer og samfunnsnyttige oppgaver som betyr mye for mange
  • Samarbeid med store profesjonelle nettverk/aktører
  • Selvstendig ansvar for bygg- og rehabiliteringsprosjekter
  • Et hektisk og positivt arbeidsmiljø.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Rådgiver i Jobzone - Bjørn Sandmæl - tlf 934 15 567 / bjorn@jobzone.no
Søknad/CV sendes pr mail til:
bjorn@jobzone.no

Søknadsfrist: 9. august 2015

Vis flere stillinger: