Avdelingsingeniør VA

Larvik kommune - har ca 43.000 innbyggere og et totalareal på omlag 530 km2. Larvik er en kulturkommune, en havneby, et reisemål og et kommunikasjonsmessig knutepunkt med et variert og solid næringsliv. Kort sagt: en mangfoldig og attraktiv kommune med mye livskvalitet, mange spennende muligheter og høye ambisjoner. Larvik ligger meget sentralt i vår region med 4-felts vei inn til Oslo, kraftig utbygging av moderne jernbanestruktur samt kort vei til Europa via Torp flyplass og Color Lines ferger til Danmark og Sverige. Se hva Larvik har å by på: http://livetilarvik.no/2/.

FirmaLarvik kommune
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist27.08.2015

Vi i Kommunalteknikk sørger for at vann- og avløpsanleggene fungerer best mulig nå og i framtiden. Hos oss vil du få interessante faglige oppgaver innenfor VA-faget. Du arbeider sammen med mange kompetente medarbeidere. Du får lederansvar for 4 av dem. Disse løser de aller fleste av sine oppgaver selvstendig. Du vil også få en arbeidsgiver som oppmuntrer til, verdsetter og tilrettelegger for faglig utvikling.

Larvik kommune kan tilby konkurransedyktige betingelser inklusive meget attraktiv pensjonsordning og andre fordeler knyttet til KLP, fleksibel arbeidstid samt spisepause som inngår i arbeidstiden.

Dine hovedansvarsområder vil være:

  • Saksbehandling av vann- og avløpssaker med hovedvekt på avløp
  • Oppfølging av VA-ledningsnett med hovedvekt på avløp
  • Prosjektledelse og -deltakelse
  • Budsjett og oppfølging av økonomi

Du har fortrinnsvis ingeniørbakgrunn og relevant erfaring fra VA-området. Men Larvik kommune vil også vurdere kandidater fra andre tekniske/ingeniørmessige fagområder med siktemål å tilføre nødvendig kompetanse innen fagområdet VA.

Dine sterkeste personlige kompetanseområder handler både om initiativtaking og gjennomføring. I tillegg har du sans for systematikk og du evner å kommunisere på en effektiv måte muntlig og skriftlig. I Larvik kommune ønsker vi å gjøre hverandre gode. Dette fordrer en utpreget teamtenkning.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til avdelingsleder Kommunalteknikk Kjetil Fevik, tlf. 33171813/98231813, epost: kjetil.fevik @larvik.kommune.no (ferie 10.7-2.8), spesialkonsulent Atle Nilsen, tlf 33171809/98231809, epost: atle.nilsen@larvik.kommune.no (ferie 4.7-19.7), personalkonsulent Anne Kristin Olsen, tlf. 33171808/98231700, epost: anne.kristin.olsen@larvik.kommune.no (ferie 18.7-9.8) eller daglig leder Jobzone Larvik, Bjørn Sandmæl, tlf 93415567, epost: bjorn@jobzone.no.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår og med de rettigheter og plikter som følger av overenskomster, reglementer og lover. Den kommunale arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen, kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Attester og vitnemål tas med til et evt. intervju.

SØKNADSFRIST: 27. august 2015

Larvik kommune ønsker å motta alle søknader elektronisk, og oppfordrer søkere om å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Se link: https://ssl.larvik.kommune.no/soknad.

Dersom du ikke har tilgang til å sende elektronisk søknad, skal søknad sendes til Larvik kommune, Postboks 2020, 3255 Larvik. Vennligst referer til arkivsaksnummer 15/5684.

Vis flere stillinger: