Stor sommeraktivitet

Tidligere var det slik at byggenæringen i hovedsak sto stille noen uker midt i fellesferien. Slik er det ikke lenger. Det er selvsagt langt roligere enn ellers i året, men det er likevel slik at det er full fart en rekke steder.

Et stadig økende tidspress på å få ferdig prosjekter og et generelt høyt aktivitetsnivå gjør at det er mye som skjer på mange av landets bygg- og anleggsplasser selv om vi nå er midt inne i fellesferien, hvor mange kan nyte late dager. Det er en rekke prosjekter som skal ferdigstilles i august, ikke minst gjelder dette mange skoler rundt om i landet. Disse må selvsagt være helt klare til å ta imot elevene som kommer litt ut i august. Det er også mange prosjekter hvor man nærmer seg overlevering og for å rekke fristen må mange simpelthen jobbe gjennom ferien. På anleggssiden er det likedan, og selvsagt er det mye av anleggsarbeidet som har sin høysesong nå midt på sommeren.

Det er derfor mye å rapportere om fra landets byggeplasser. Det betyr at bygg.no selvsagt vil bli oppdatert hver dag gjennom hele ferien, med alt av stort og smått som skjer rundt om i den omfattende næringen.

Har du et tips om noe vi burde se nærmere på, så nøl ikke med å ta kontakt med redaksjonen.

Vi i Byggeindustrien/bygg.no ønsker alle våre lesere og samarbeidspartnere en god og innholdsrik sommer. Vi skal sørge for at du er oppdatert med alt det viktigste som skjer i næringen - også i ferien.