Vi søker Prosjektleder/kalkulatør. Privatselgere. Selvstendige montører.

HTH Kjøkkenforum Innlandet på Lillehammer, er en av de største leverandører på kjøkken, bad og garderobe i mjøsbyene og Gudbrandsdalen - ja kanskje i hele Oppland og Hedmark. Vi har i 2012 åpnet butikk på Olrud v Hamar. Omsetningen i 2015 vil være ca. 60 millioner.

FirmaHTH Kjøkkenforum Innlandet
FylkeOppland
StedLilehammer
Søknadsfristsnarest

Privatselger.
Til vår privat avdeling på Lillehammer søker vi selger. Du vil følge kunden fra a-å og må gjennomføre hele prosessen, fra tilbud - til leveranse og ferdigstilling. En HTH selger setter kunden i for-setet og vi krever en høy servicegrad og kompetanse. Du vil få all nødvendig opplæring hos HTH, men vi ønsker gjerne søkere med relevant erfaring fra salg. Bruk av it verktøy er en del av hverdagen. Vi oppfordrer deg til å sende en mail eller ringe for nærmere beskrivelse av stillingen. HTH kan tilby konkurransedyktige betingelser og et hyggelig miljø i moderne lokaler.

Prosjektleder/kalkulatør.
Til vår prosjekt avdeling på Lillehammer søker vi prosjektleder/kalkulatør. Sammen med våre prosjektmedarbeidere vil kalkulasjon og prosjektgjennomføring være primæroppgaver. Sammen med gode kollegaer deles arbeidsoppgaver og kunder / kundetyper - prosjekt / prosjekttyper etter behov og kvalifikasjon. Du håndterer it verktøy og har en egen evne til å takle tidsfrister og flere kunder gjennom egne systemer for oppfølging. Vi gjennomfører alle typer og størrelse prosjekt, vi leverer alt fra kalkulasjon/anbud, tilvalg/presentasjon og levering/montering. Vi oppfordrer deg til å sende en mail eller ringe for nærmere beskrivelse av stillingen. HTH kan tilby konkurransedyktige betingelser og et hyggelig miljø i moderne lokaler.

Selvstendige montører.
Vi søker selvstendige montører til våre kjøkken-, bad- og garderobe leveranser i Oppland og Hedmark. Lillehammer og Gudbrandsdalen er spesielt travel, tett fulgt av Gjøvik og Toten, Hamar og omegn. Områdene Kongsvinger, Hadeland og Østerdalen er også på gang. Vi leverer også tidvis til Hallingdal, Valdres, Telemark og andre ytre destinasjoner. Derfor også ønskelig å knytte kontakt med montører her, eller også noen som synes det er ok å reise litt. Du er selvstendig næringsdrivende ( eller ønsker å bli det ) og du har kunnskap/erfaring som tømrer/montør. Vi oppfordrer deg til å sende en mail eller ringe for nærmere beskrivelse av oppgaven. Vi har behov for montører fra d.d. ( uke 32 etter ferien ) 

HTH kan tilbud konkurransedyktige betingelser og et profesjonelt team i ryggen. 

Søk her

Spørsmål om stillingen?

Vegar Skjølås

Daglig leder

Mobil

991 57 530

Solrun Elnæs

Mobil

952 27 055

Vis flere stillinger: