Prosjekteringsleder

AS Ing. Gunnar M. Backe er en tradisjonsrik entreprenørbedrift, grunnlagt i 1946 med stor kompetanse innen prosjektledelse og gjennomføring av byggeoppdrag. Selskapet er en del av BackeGruppen og har sin virksomhet i Oslo og Akershus med hovedkontor i flotte lokaler på Lysaker. 

BackeGruppen har selskaper fra Trondheim og sørover, og dekker størsteparten av Østlandsregionen. De 900 ansatte i de tolv selskapene vil i 2015 utføre arbeider for ca 3,3 milliarder kroner.

FirmaIng. Gunnar M. Backe
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfristsnarest

Vi er en ambisiøs bedrift på jakt etter prosjekteringsleder

Hvem er du?
Vi søker en person som skal lede et team av arkitekter og ingeniører. Som prosjekteringsleder vil du jobbe i tett kontakt med kunden og lede folk fra forskjellige fagdisipliner. Du tilnærmer deg raskt ny kunnskap og har tverrfaglig interesse.
Du vil lede prosjekteringsteamet i våre totalentrepriser og er ansvarlig for å følge prosjektet fra idé til ferdigstillelse.
Du liker å ta styring og ledelse, du har evnen til å få en gruppe til å fungere sammen. Du bidrar med å være både løsnings- og detaljorientert.

Dine kvalifikasjoner:
• Ingeniør/Sivilingeniør innen Bygg/VVS/Elektro eller Arkitekt
• Erfaring med prosjektering
• Ledererfaring eller en lederspire

Hvorfor skal du velge oss?

Faglig dyktighet og ærlighet har gjennom generasjoner vært BackeGruppens viktigste verdier. Ved å etterleve disse verdiene har vi opparbeidet et positivt omdømme som i dag er blitt et betydelig konkurransefortrinn –og en del av vår kultur. Vi har et stort fokus på å utvikle den enkelte ansatte, vi har mange tiltak for å øke de ansattes kompetanse og sosiale tilstelninger for å binde oss sammen og øke trivselen. I AS Ing. Gunnar M. Backe er det korte linjer og flat struktur, alle som er i selskapet skal bli sett og hørt. AS Ing. Gunnar M. Backe er stort nok til at det er spennende prosjekter og utviklingsmuligheter, og lite nok til at du kan påvirke veien videre! 

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte rekrutteringsrådgiver Kristian Aarsnes Abrahamsen i Expiris. Mail: kristian.aarsnes.abrahamsen@no.experis.no eller på tlf: 91367999

Klikk herfor å komme til Expiris´ hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: