Administrerende direktør Halvard Gavelstad i Bygg Reis Deg.

Inviterer til byggenæringens største konferansearena

Bygg Reis Deg går av stabelen i oktober, og vil omfatte fem store konferanser, samt over 50 seminarer.

Det skriver Bygg Reis Deg i en pressemelding mandag.

– Bygg Reis Deg er uten tvil byggenæringens største konferanse- og seminararena, sier administrerende direktør Halvard Gavelstad i Bygg Reis Deg.
– Byggenæringen trenger en felles møteplass for nettverksbygging og tilførsel av ny kunnskap og impulser. Den arenaen har vi, fastslår Gavelstad.

Ministeråpning

På åpningskonferansen 14. oktober inviterer Bygg Reis Deg til konferanse med tema Internasjonalisering og konseptualisering, som Gavelstad mener vil kunne føre til radikale endringer i måten byggeprosjekter planlegges og bygges.

– Vi må innse at vi lever i en verden som blir stadig mindre og et nasjonalt marked som blir stadig mer konkurransepreget. Min utfordring til næringen er at vi nå ikke må sovne i timen, men være forberedt på nye tider, sier Gavelstad, som har fått kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner til å åpne konferansen hvor også Byggenæringens Innovasjonspris skal deles ut.

Dette er konferansene

Åpningsdagen byr også på en egen spesialkonferanse for ingeniørstudenter med tema Grønt skifte – med byggenæringen i førersetet.

– Vi venter 300 studenter fra høyskoler og universitet, sier Gavelstad i pressemeldingen.

Torsdag 15. oktober arrangeres to konferanser hvor temaene er Bygg21 og By- og regionutvikling.

– By- og regionutvikling er et tema som opptar hele landet. Vi satser på å presentere internasjonale prosjekter, samtidig som norske politikere og planleggere vil debattere utfordringer vi opplever i Norge når det gjelder plan- og utviklingsprosesser, sier Gavelstad.
Fredag 16. oktober seriøsitet og fagstolthet som står på konferanseprogrammet.