Salgskonsulent – Vest

Litex AS er et norsk selskap som leverer markedets tetteste og sikreste våtromsløsninger. Vi sørger for enklere og raskere bygging av moderne våtrom med høy kvalitet og lang levetid. Litex er en del av Protan Gruppen som har mer enn 650 ansatte i 15 land og en omsetning på 1,2 milliarder kroner. Administrasjon og produksjon for Litex er lokalisert i Sandefjord. Vi styrker nå satsingen på innovative og trygge løsninger for bad og våtrom mot eksisterende og nye salgskanaler.

FirmaLitex
FylkeFlere fylker
StedVestlandet
Søknadsfristsnarest

Vi søker en salgskonsulent på Vestlandet som kan bidra i vår offensive våtromsatsing.

Som vår nye salgskonsulent vil du være en pådriver for Litex på Vestlandet og ha ansvaret for å videreutvikle produktenes posisjon i markedet. Du vil ha fullt budsjett- og salgsansvar for distriktet som strekker seg fra Førde til Farsund. Sentrale arbeidsoppgaver vil være produktopplæring av forhandlere, håndverkere og arkitekter, samt sikre innsalg av Litex-produkter til dine distribusjonskanaler og målgrupper. Du vil bygge relasjoner og skape trygghet gjennom din service og kompetanse. Stillingen rapporterer til Salgssjef byggevarer.

Vi søker deg som har god teknisk forståelse og kan vise til gode salgsresultater. Din personlighet og uformelle kompetanse er viktigere enn formell utdannelse.

Som person er du utadvendt og flink til å inspirere og overbevise andre mennesker. Du må kunne arbeide selvstendig og målrettet, og ha god forståelse for hva som skal til for å lykkes i salgsrollen. Videre legger vi vekt på at du er flink til å kommunisere, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr en spennende mulighet i et selskap med markedsledende og velkjente kvalitetsprodukter. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Sverre Palm, tlf. 975 59 039, Tarald Mong, tlf. 975 59 054 eller Johanne Sognefest-Haaland, tlf. 975 59 051. Søk på stillingen snarest. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: