Fra åpningen av det nye servicesenteret TESS Fredrikshavn den 19. juni. Ordfører Birgit Hansen og Erik Jølberg fra TESS stod for åpningen. Foto: TESS

Rekordomsetning for TESS

Handels- og servicebedriften TESS kan rapportere om jevn vekst og en omsetning på rekordhøye 2,8 milliarder kroner i 2014.

Det skriver TESS i en pressemelding denne uken.

Fjorårets omsetning i verktøy- og utstyrsgrossisten TESS utgjør en økning på seks prosent fra året før.

Sommeren 2014 åpnet TESS Brasil et servicesenter i Rio de Janeiro, som kom i tillegg til den allerede eksisterende virksomheten i Macae. TESS har for tiden mer enn 40 ansatte i Brasil. I februar i år åpnet et helt nytt servicesenter i Singapore, som den første etableringen i Asia. 19. juni 2015 ble det åpnet nytt servicesenter i Fredrikshavn, heter det i pressemeldingen.

TESS skriver også at de har hatt en så god salgsvekst i Nord-Norge at man har besluttet å åpne et servicesenter i Narvik.

I 2014 kunne både TESS Molde og TESS Ølen åpne dørene i TESS-eide nybygg. I 2015 er selskapet i gang med å bygge egne næringslokaler på tre forskjellige steder. Det er også satset på utvidelser og modernisering av eksisterende bygg som TESS eier selv, heter det i pressemeldingen.

TESS har også kjøpt en næringstomt i Sunnhordland for blant annet å betjene aluminiumsindustrien i Kvinnherad. I Haugesund er TESS i ferd med å rehabilitere et nedslitt havnebygg i samarbeid med Karmsund.