Allan Sønderbæk er ansatt som ny administrerende direktør i Conceptor Eiendom.

Allan Sønderbæk ny direktør i Conceptor Eiendom

Allan Sønderbæk er ansatt som ny administrerende direktør i Conceptor Eiendom.

Det skriver Conceptor Eiendom i en pressemelding onsdag.

Sønderbæk kommer fra stillingen som Utviklings- og Prosjektdirektør i Steen & Strøm, hvor han blant annet ledet prosjektet for utviklingen av Norges største senter på Økern i Oslo.

Han har tidligere vært daglig leder for eiendomsselskapet IBI Norge, og har mange års erfaring fra eiendomsbransjen, heter det i pressemeldingen.

– Jeg er svært tilfreds med ansettelsen av Allan Sønderbæk som administrerende direktør i Conceptor Eiendom. Med sin bakgrunn, erfaring og engasjement vil han være et viktig bidrag til selskapets videre satsning innen utvikling av handel, kontor og bolig, sier Vidar Lyhus, hovedeier og administrerende direktør i Conceptor AS.

Conceptor Eiendom eier, forvalter og utvikler eiendom i Sverige og Norge, og har, ifølge pressemeldingen, utviklet mer enn 300.000 kvadratmeter bolig, kontor og handel siden 1995.

– Conceptor Eiendom har mange og spennende fremtidsrettede eiendomsprosjekter. Jeg gleder meg til å få være en del av selskapets videre utvikling, uttaler Allan Sønderbæk.