Sivilingeniør / Ingeniør innen mekaniske fag

BBE Takst Arne Hauge AS er etablert i Sandnes. Selskapet har 13 ansatte og har i 35 år bistått forsikringsbransjen, finansinstitusjoner, næringslivet, offentlige og private med verdisetting og skadetaksering. I tillegg brukes vår tverrfaglige kompetanse innenfor mange andre arbeidsområder.BBE Takst Arne Hauge AS har et internasjonalt samarbeid med Cunningham Lindsey Nordic.

Technogarden Astra North AS er et selskap som er spesialisert på konsulentutleie og rekruttering av teknisk personell med høyere kompetanse. Våre konsulenter løser tekniske oppgaver og prosjekter ute hos våre kunder, som en del av kundens egen prosjektorganisasjon. Technogarden er et datterselskap av Norconsult AS - Norges største rådgivende ingeniørselskap.

FirmaTechnogarden for BBE Takst Arne Hauge
FylkeRogaland
StedSandnes
Søknadsfristsnarest

Sivilingeniør / Ingeniør innen mekaniske fag - for oppgaver innen verdi- og skadetaksering av maskiner og prosessutstyr.

Vi arbeider med oppgaver på vegne av forsikringsselskapene i Norge og Europa, forbundet med skader oppstått på forsikrede industriobjekter.

Oppgavene er knyttet til undersøkelser av rot-årsaken til at skaden er oppstått, beskrive reparasjonsløsninger, iverksette midlertidige tiltak for å begrense avbruddstap, følge opp reparasjoner og gjenanskaffelser og vurder kostnadsomfanget sin relevans til forsikringsvilkår og skadeomfang.

Det gis opplæring i forhold til taksering, men kandidaten vi ser etter må ha god teknisk innsikt og interesse for å sette seg inn i stadig nye tekniske problemstillinger. Du må være selvstendig, operativ, tillitsvekkende og en praktiker.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Sivilingeniør eller Ingeniør
  • Minimum 5 års erfaring fra mekaniske fag eller tilsvarende (on- eller offshore)
  • Erfaring fra roterende utstyr og/eller prosessanlegg
  • Løsningsorientert og utpreget praktiker med god teknisk innsikt
  • Evnen til å sette seg inn i stadig nye tekniske problemstillinger
  • God muntlig og skriftlig kommunikasjon på norsk og engelsk

Vi tilbyr:

  • Stor variasjonsbredde i oppgavene
  • Hyggelige kollegaer i et tverrfaglig miljø, og med stor bredde i kunnskap og erfaring.
  • Gode kontorfasiliteter sentralt beliggende i Sandnes
  • Opplæring internt og via NTF

Dersom dette er av interesse, send en søknad via søknadskjemaet på denne siden eller ta gjerne kontakt med Kjetil Nordbø på telefon 45 00 92 00 for en uforpliktende samtale for mer informasjon om stillingen.

Vis flere stillinger: