Grunnkurs i kvalitetsrevisjon

StedKolbotn, Norge
ArrangørTekniske Foreningers Servicekontor
Fra02.09.2015
Til04.09.2015
TidspunktOnsdag kl 8.30 - fredag kl 16.00

Målgruppe:
Personell som trenger en innføring i revisjonsprinsipper og praktisk gjennomføring av revisjoner.
Medarbeidere som har fått oppgaver knyttet til gjennomføring av revisjoner internt i virksomheten, eller eksternt hos leverandører.
Medarbeidere som skal følge opp revisjoner fra virksomhetens kunder eller som skal ha ansvaret for å ivareta virksomhetens revisjonsprogram.
Personell som ønsker å bygge opp formell kompetanse for å kunne oppnå en personlig sertifisering som Kvalitetsrevisor og Revisjonsleder Kvalitet. (EOQ og QMCe). 

Kursomtale:
Kurset tar sikte på å gi en generell innføring i revisjonsprinsipper og revisjonsteknikker, og det vektlegges å synliggjøre revisjonen som et viktig forbedringsverktøy i virksomheten.
Kurset tar for seg både interne og eksterne revisjoner (revisjon på leverandører) og de teknikker som brukes for slike gjennomføringer.

Det kreves ingen forkunnskaper til kurset. Kurset er godt egnet for personell som skal gjennomføre interne revisjoner eller trenger kjennskap til dette. Foruten teoretisk gjennomgang, er det avsatt tid til praktiske øvelser som øker forståelsen for gjennomføring av revisjonspraksis. Kurset varer i 3 dager. Fyldig kursdokumentasjon er inkludert. 

Påmeldingsfrist: 17. august

Program og påmelding