BFO-dagene 2015

StedOslo, Norge
ArrangørBFO og Tekniske Foreningers Servicekontor
Fra18.11.2015
Til19.11.2015
TidspunktOnsdag kl 9.00 - torsdag kl 15.00

Målgruppe:
Konferansens hovedmålgruppe er byggeiere og brannrådgivere, men den retter seg også mot en rekke aktører som for eksempel utbyggere og entreprenører, eiere og driftere, leverandører av produkter og tjenester samt detaljprosjekterende.

Kursomtale:
God ivaretakelse av brannsikkerhet i bygninger forutsetter et godt samspill mellom mange parter helt fra eier/tiltakshaver, drifter og utbygger til entreprenør, detaljprosjekterende og brannrådgivere.
BFO-dagene 2015 tar sikte på å belyse byggenes faser fra detaljprosjektering og bygging til drift og daglig bruk av bygget. På dag 1 tar vi først for oss detalj- prosjekteringen og fraviksbehandling, med fokus på noen av grepene vi kan ta for at disse prosessene skal kunne forbedres. Videre ønsker vi å belyse verktøy som kan brukes samt gode bestillinger på hvordan situasjonen kan optimaliseres. Hele tiden med gode eksempler på hvordan dette kan gjøres i praksis.
Dag 2 blir viet bygget i bruksfasen før lunsj og et innblikk i aktuelle nyheter etter lunsj. Dagen starter med et blikk på en av sommerens mest omtalte branner, Ringve Musikkmuseum i Trondheim, før vi går videre til å snakke om erfaringer, endret bruk og brannvesenets tilsyn. Etter lunsj vil vi ha fokus på aktuelle brann- faglige nyheter hvor Høgskolen i Stord/Haugesund sitt brannsikkerhetsfokus og SP Fire Research sin forskning er to av temaene.
Konferansen gir også en god mulighet for å knytte kontakter og for å samtale med andre aktører og myndigheter. Det er mulig å melde seg på begge dager eller bare en av dagene.

Påmeldingsfrist: Snarest

Ytterligere informasjon og påmelding