Passiv brannsikring – utfordringer og muligheter

StedOslo, Norge
ArrangørTekniske Foreningers Servicekontor
Fra14.09.2015
Til15.09.2015
TidspunktMandag kl 11.00 - tirsdag kl 15.45

Målgruppe:
Både seminar og kurs retter seg mot en stor målgruppe, slik som leverandører av produkter og tjenester innen passiv brannsikring, konsulenter (RIB og RIBR), eiendomsforvaltere og byggeiere, entreprenører innen bygg og tekniske anlegg. Dette fordi det er viktig for alle disse aktørene å vite om rammevilkårene nå og i fremtiden, enten man sitter på lovgiver-, oppdrag- eller utførersiden «av bordet».

Kursomtale:
Passiv brannsikring er en av de viktigste barrierene for å begrense omfanget av en brann, …….dersom dette er riktig utført……, og omtales ofte i lovverk og veiledninger i en eller annen form. 

Til daglig omtaler vi ofte fagfolkene innen passiv brannsikring som “branntetter’n”, enten personene skal montere en branndør, brannisolere/-male eller tette gjennomføringer rundt andre installasjoner.
Men hvor viktig er passiv brannsikring i realiteten; -under prosjektering og gjennomføring av byggeprosjekter? -og hva møter “branntetter’n” ute på bygget? 

På dette seminaret skal det fokuseres på materialers egenskaper og løsninger samt ulike løsninger for dører og ventilasjon. Videre skal vi se på ulike utfordringer rundt tolkning av saksforskriften og søknadspliktige tiltak. Seminaret avsluttes med en presentasjon av en ny veileder for kontroll av passiv brannsikring. 

Påmeldingsfrist: 24. august

Program og påmelding