Dyktige medarbeidere innenfor jernbane

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist31.08.2015

Vi har en sterk økning i oppdragsmengden på jernbane og sporvei, og søker i den forbindelse etter flere dyktige medarbeidere til vårt høyt kompetente og dynamiske miljø. Vi arbeider i dag på flere store prosjekter, bl.a.; Inter City (Sandbukta-Moss-Såstad, Sørli- Hamar-Lillehammer, Holm-Nykirke og Farriseidet-Porsgrunn), Follobanen, Hell-Værnes, Ofotbanen, nasjonal tilpasning ERTMS.

Rambøll Jernbane sitt hovedmiljø er organisert i Rambøll Norge Region Øst. Vårt kontorsted er i Oslo. Primært kontorsted for deg vil derfor være i Rambølls lokaler i Oslo. Etter nærmere avtale kan arbeidssted også være ved et av våre andre kontorer i Norge.

Vi søker primært etter personer med erfaring innen:

  • Tidligfaseprosjekter/utredning
  • Storprosjektledelse
  • Prosjekteringsledelse
  • Sporprosjektering
  • Togtrafikk og kapasitetsanalyser

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdanning innenfor ingeniør/sivilingeniør/master eller tilsvarende
  • Kunne vise til gode resultater som er relevante.
  • Utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll.

Som bredfaglig og internasjonal samfunnsrådgiver gir Rambøll sine ansatte gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Rett kandidat får en betydningsfull rolle med varierte og utfordrende oppgaver. Vi har fleksibel arbeidstid, svært gode ferieordninger og fokus på medarbeiderutvikling. Rambøll eies av en stiftelse. Våre medarbeideres kompetanse og evne til å gi god rådgiving til våre kunder er det vi lever av. Rambøll tar del i store og langsiktige samfunnsoppgaver til beste for menneskene, miljøet og for kommersielle interesser. Våre etiske retningslinjer preger vår hverdag og vår tilnærming til oppgavene.

Velkommen som søker! Søk her

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Kontaktperson

Kathrine Gjerde +47 971 90 279

Vis flere stillinger: