<p>I Veikledalen i Kvam legges nå fv. 419 om for å forberede for neste etappe av flomsikringsprosjektet (alle foto i bildekarusellen: Jørn Hindklev)<br></p>Rosten kraftverk.Rosten kraftverk.Rosten kraftverk.Rosten kraftverk.Rosten kraftverk.Rosten kraftverk.Rosten kraftverk.E6 Vinstra-Sjoa.E6 Vinstra-Sjoa.E6 Vinstra-Sjoa.E6 Vinstra-Sjoa.E6 Vinstra-Sjoa.E6 Vinstra-Sjoa.E6 Vinstra-Sjoa.E6 Vinstra-Sjoa.Veikledalen, KvamVeikledalen, KvamVeikledalen, KvamVeikledalen, KvamVeikledalen, KvamVeikledalen, KvamVeikledalen, KvamVeikledalen, Kvam

Anleggsfolket jobber for fulle mugger i Gudbrandsdalen (bildekarusell)

Det er definitivt ikke ferietid på anleggsfronten i Gudbrandsdalen. Flere store prosjekter ruller nå for fullt. Se vår bildekarusell.

Byggeindustrien kjørte gjennom Gudbrandsdalen tidligere denne uken og var vitne til det som må våre tidenes aktivitetsnivå for anleggsbransjen i dalen.

I Rosten i Sel komme er Skanska godt i gang med å bygge kraftstasjon. Dette prosjektet kan du lese mer om i Byggeindustrien nr 12.

I Kvam begynner konstruksjonene for E6 Vinstra-Sjoa å ruve i terrenget. Lågen bru vil bli et landemerke i Kvam.

Lenger opp i lia i den rasutsatte Veikledalen. Nederst i dalen har NVE ferdigstilt første del av sitt flomsikringsprosjekt og etablert en bunnlastsperre.

Ytterligere en bunnlastsperre skal etableres lenger opp i dalen for å sikre Kvam mot nye flomsjokk. Før denne bunnlastsperren kan bygges, må fv. 419 legges om. Dette arbeidet er nå i full gang. Arbeidet med den andre bunnlastsperren skal etter planen begynne i september.