Backe-direktør Sjur Hana tror interessen for byggebransjen vil øke blant økonomistudentene. Arkivfoto

BI-bachelor om prosjektledelse i Backe Bygg

Tre BI-studenter har bistått Backe Bygg gjennom bacheloroppgaver om den Stavanger-baserte entreprenørens prosjektledelse.

Oppgaven viser at byggebransjen også er interessant som arbeidsplass for norske økonomistudenter.

De tre studentene fra BI i Stavanger uttaler at de håper oppgaven kun er starten på arbeid knyttet opp mot byggenæringen.

Backe Bygg inngikk også i et samarbeid med økonomistudenter i 2014, og Backe-direktør Sjur Hana tror interessen fort kan øke for byggebransjen.

– Jeg mistenker at ryktet har spredd seg. Det er faktisk mange muligheter for økonomer i entreprenørbransjen, sier han.

Kristoffer Fernando Lærdal er en av BI-studentene som denne våren skrev sin bacheloroppgave om Backe Bygg, og Lærdal forteller at både han og medstudentene sitter igjen med et godt inntrykk av entreprenørbedriften.

– Vi sitter igjen med inntrykk av Backe Bygg som en solid og svært kompetent aktør, og håper definitivt at vi får komme tilbake. Samarbeidet har gått knirkefritt, sier han.

– Jeg tror ikke det er særlig vanlig for økonomene å skrive sin oppgave sammen med byggentreprenører. Mange tenker vel at det er oppgaver for ingeniører og tekniske fag, men økonomer har også en viktig rolle på en byggeplass, understreker Lærdal.