Ekspert Maskinutleie har kjøpt aksjene i Drammen Maskinutleie

De to selskapenes ledelse er blitt enige om at Ekspert Maskinutleie overtar Drammen Maskinutleie fra 1 august 2015.

Driften vil videreføres fra alle avdelinger i Langhus, Drammen, Bærum og Oslo under profilen til Ekspert Maskinutleie. Nåværende daglig leder i Drammen Maskinutleie, Oddvard Lien fortsetter som avdelingsleder i Drammen. Kjell Sæter vil fortsette som selskapets daglig leder.

De to selskapene omsatte i fjor til sammen ca kr 80 mill som i all hovedsak er utleie av anleggsmaskiner, lifter og annet byggrelatert utstyr. Forventet omsetning i 2015 er ca kr 90 mill. Selskapene sysselsetter til sammen 28 årsverk.

- For våre kunder innebærer dette at vi får en større maskinpark og bredere geografisk tilstedeværelse som gjør oss bedre rustet til å møte deres behov for maskiner og utstyr. Etter oppkjøpet vil vi i enda større grad kunne tilby både kapasitet og kompetanse som våre kunder etterspør, heter det i en melding fra selskapet.

Ekspert Maskinutleie AS ble etablert i 1998 på Langhus i Ski. Drammen Maskinutleie AS ble etablert i 2001 i Drammen. Begge selskaper har operert i det samme segment med hovedfokus på anleggsmaskiner til proffkunder på sentrale østlandsområde.