Vegplanlegger Narvik

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeNordland
StedNarvik
Søknadsfrist16.08.2015

Høy aktivitet og økende etterspørsel av våre tjenester, gjør at har behov for flere dyktige medarbeidere som kan bli en del av vårt velrenommerte miljø innen areal og samferdsel. Areal- og samferdselsgruppen jobber ofte tverrfaglig i store og små prosjekter. Vi samarbeid tett med andre faggrupper og kontorer i hele Sweco Norge og Sverige, og har nært samarbeid med andre Sweco kontorer på større samferdselsprosjekter for Statens vegvesen og Jernbaneverket.

Stillingene vil være tilknyttet gruppen for areal og samferdsel i Narvik hvor vi i dag er 7 fagpersoner. Vi jobber med oppdrag knyttet til bl.a. byplanlegging, reguleringsplaner, kommuneplaner, konsekvensutredninger, ROS-analyser, veg og jernbane.

Muligheter
Narvik-regionen er en region hvor det kommer mange store samferdselsprosjekter både på veg og jernbane i årene fremover. Det planlegges bl.a. stor utbygging av veger i og rundt Narvik-regionen.
Sweco er ett selskap hvor alle kontorer jobber tett sammen i store prosjekter over hele landet. Sweco har nylig vunnet store kontrakter med utvikling av Bybanen i Bergen og InterCity på Østlandet.
Dersom du også er en veg- eller trafikkplanlegger som ønsker å jobbe i ett dynamisk firma som ønsker skape en bærekraftig samfunnsutvikling både lokalt og regionalt, så er dette arbeidsplassen for deg!

Ønskede ferdigheter

  • Du er helst sivilingeniør, innen fagområde veg eller trafikk
  • Du har erfaring med vegprosjekter fra rådgivende ingeniør, entreprenør, offentlig forvaltning eller annen relevant virksomhet
  • Du har gode fagkunnskaper innen vegplanlegging
  • Du har god prosjekteringserfaring
  • Du har gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner
  • Du viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner

Sweco i Narvik
Ved regionskontoret i Narvik er vi 40 ansatte med allsidig kompetanse innen bygg- og anleggsteknikk, geologi, arealplanlegging, samferdsel, VA – teknikk og prosjekt- og byggeledelse. Vi har lokaler midt i Narvik sentrum, kun få minutter fra fjord og fjell. I Sweco Narvik er vi stolte av å kunne tilby et svært godt og allsidig arbeidsmiljø.Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med gode utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne fremtidsrettede løsninger som forener teknikk og miljø. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Daniel Åkervik Ulstein

Gruppeleder Areal og Samferdsel

+47 413 13 676

Ingrid Søraas

Regionleder

905 77 881

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: