Olav Line

Olav Line ny leder i Selvaag Eiendom

Selvaag Eiendom har ansatt Olav Line som ny administrerende direktør. Line har de siste fem årene ledet Norwegian Property ASA.

Olav Line (57) har 30 års erfaring fra eiendomsbransjen. Før han kom til Norwegian Property ledet han Steen & Strøm ASA, Akershus Eiendom og NSB Eiendom/ROM Eiendom.

– Vi er glade for å få Olav Line på laget. Han har lang og allsidig erfaring innen eiendom, og har vist over tid at han kan skape verdier. Vi ønsker at Selvaag Eiendom skal vokse betydelig, og er overbevist om at Olav Line er den rette lederen for å skape vekst, sier styreleder Frederik Selvaag.

Selvaag Eiendom er heleid av Selvaag Gruppen. Selskapet eier over 85.000 m2 næringslokaler, 1 500 parkeringsplasser og 250 utleieboliger i Norge. BAHR-bygget og alle butikk- og serveringslokalene på Tjuvholmen er blant de mest kjente eiendommene. Selskapet har også en rekke hel- og deleide tomter og utviklingsprosjekter i Norge, og eiendommer i USA. Verdijustert balanse er omkring 6,5 milliarder kroner.

– Jeg har stor tro på Selvaag Eiendom. Det er et innovativt selskap som har fått til mye, ikke minst på Tjuvholmen og i Drammen. Jeg tror forutsetningene for videre vekst er svært gode, og gleder meg til å begynne, sier Olav Line.

Olav Line tiltrer i løpet av høsten. Han overtar etter Lars Erik Kirkeng, som etter eget ønske går over i annen stilling i selskapet.