Miljørådgivere innen miljø og bærekraft innenfor områdene ferskvannsøkologi og restaurering av vassdrag

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist10.08.2015

Swecos Miljøavdeling på Vækerø består av 20 personer med fagfolk innenfor et bredt spekter på miljøområdet. Avdelingen består av to grupper: Miljørådgiving, og Vann og grunn. Vi utfører naturfaglige undersøkelser og ivaretar miljøperspektivet for kunder i privat og offentlig sektor. Kompetansen dekker alt fra økologi, hydrologi og GIS til naturforvaltning, klima og energi, miljøledelse. Vi arbeider også med større utredningsarbeider for offentlige etater. Vi bistår ofte kunder med konsekvensutredninger ved plan- og søknadsprosesser, og gjennomfører vannressursforvaltning og miljøbasert vassdragsutvikling. Våre fagfolk inngår ofte i prosjektteam med ansvar for miljøstrategi og -oppfølging i utbyggingsprosjekter innen samferdsel, vann og avløp, bygg og energi. Swecos tilnærming er å søke helhetlige løsninger som forener teknikk, estetikk, økonomi og miljø med utgangspunkt i kunnskap om naturens tålegrenser. Vi har mye og gjøre og ønsker nå flere dyktige miljørådgivere.

Arbeidsområder

Som rådgiver i gruppen Miljørådgivning vil du bruke din kjernekompetanse og utvikle dine faglige interesseområder i varierte oppgaver. Vi har et særlig stort og kreativt miljø innenfor ferskvannsøkologi og vannressursforvaltning, der vi også ønsker å styrke staben med en eller flere dyktige medarbeidere. Vi er særlig ute etter en;

Ferskvannsbiolog, helst lengre erfaring, men har du kortere erfaringsbakgrunn for eks. 2-3 år ser vi gjerne at du også tar kontakt. Du bør ha kjernekompetansen innenfor ferskvannsbiologi, helst med noe kompetanse på fisk og vannforvaltning. Aktuelle arbeidsoppgaver i Sweco vil være undersøkelser i ferskvann, fiskeundersøkelser, vannforvaltning, arbeide med konsekvensutredninger innenfor ferskvannsbiologi m.m. Vi er særlig ute etter personer som er utviklingsorientert og vil jobbe innenfor et fagfelt der det skjer mye og der Sweco er i front. Dersom du begynner hos oss, kommer du til et stort og spennende miljø der den rette vil få arbeide med mange svært interessante arbeidsoppgaver.

Muligheter

Swecos sterke fokus på bærekraftige løsninger både tiltrekker og engasjerer medarbeidere. Som rådgiver vil du bli sentral i arbeidet med å finne de gode samfunnsløsningene, og jobbe med kunder som både utfordrer og utfordres på bærekraft. Arbeidet er variert og ofte i flerfaglige team. Du får brukt din spesialkompetanse i ulike prosjekter og utvikler ekspertise som prosjektleder og koordinator. I tillegg til miljøkompetanse er teften for god kundekontakt og prosjektledelse viktig for å ta medansvar for kunder og vår oppdragsportefølje.

Stillingene har fortrinnsvis arbeidssted på Vækerø i Oslo, men siden Sweco er landsdekkende kan andre kontorsteder også være aktuelt for seniorrådgivere.

Din bakgrunn

  • Naturfaglig bakgrunn med utdannelse på masternivå eller tilsvarende og med hovedkompetanse innenfor ferskvannsøkologi.
  • Miljøfaglig yrkeserfaring.
  • Glød og engasjement for jobben.
  • Liker å ta ansvar, jobber selvstendig og søker nytt kunnskap.
  • Gode skriftlige formuleringsevner.
  • Engasjement innenfor miljøspørsmål og erfaring med kundekontakt er ønskelig men ikke nødvendig.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Frode Løset

Gruppeleder

928 557 08

Kim Rudolph-Lund

Avdelingsleder

9305 4452

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: