Grunnerverver Oslo

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOslo
Søknadsfrist09.08.2015

Når et nytt veganlegg bygges skal mange brikker falle på plass. Én av brikkene er erverv av grunn og rettigheter. Vi har mange store og spennende oppgaver og vil gjerne ha hjelp av deg til å løse disse! Hos oss vil du bli del av landets største grunnervervsmiljø, med gode muligheter for faglig utvikling!

Du vil arbeide i små og store tverrfaglige prosjektgrupper hvor du skal ivareta eiendomsseksjonens fagansvar i prosjektgruppene.

Arbeidet vil by på stadig nye utfordringer både faglig og på det mellommenneskelige plan. Arbeidet er variert, og har stor grad av frihet.

Vi kan tilby deg et trivelig fagmiljø med store muligheter for faglig utvikling, og et godt sosialt miljø. Eiendomsseksjonen består av ca. 70 personer (45 grunnerververe og 25 landmålere) fordelt på Lillehammer, Hamar, Oslo og Moss. Stillingen vi nå har ledig er tilknyttet kontoret i Oslo, og arbeidsområdet vil i det vesentligste være innen Oslo og Akershus.

Arbeidsoppgaver

Erverv av grunn og rettigheter gjennom frivillige avtaler eller ekspropriasjon innebærer medvirkning i vegprosjektene fra tidlig planfase til prosjektet er ferdig bygd og skal driftes.
I grunnervervsoppgaven har du selvstendig ansvar, men mye av arbeidet foregår i tverrfaglige team. Arbeidet er variert og hverdagen er en god blanding av kontorarbeid, møter og befaringer ute.

Kvalifikasjonskrav

Det kreves universitetsutdannelse, men lang og relevant praksis kan kompensere for utdannelseskravet. Eiendomsfag, jordskiftefag, planfag, landbruksfag og økonomiske eller juridiske fag står sentralt. Vi er i denne omgang ute etter søkere med god erfaring innen grunnerverv.

Dette vil vi også legge vekt på

Vel så viktig som å ha relevant faglig bakgrunn er det at du er åpen og lyttende når du kommuniserer med de menneskene som berøres av våre vegprosjekter. Du må derfor trives med å forholde deg til mange ulike mennesker og du må evne og være aktiv bidragsyter i de prosjektgrupper du blir del av. Du må også ha god skriftlig og muntlig framstillingsevne.

Det forutsettes førerkort for personbil. Tjenestekjøring godtgjøres etter statens reiseregulativ.

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling
Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer. Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også goder som introduksjonsprogram, fadderordning og pensjonsordning.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Stillingene lønnes i henhold til etatens lønnspolitikk avhengig av utdanning og praksis. Det trekkes 2 % til Statens pensjonskasse.

Søk på jobben her

Kontaktpersoner:
Kjell Blomseth
tlf: +47 69243537
mob: +47 48001631

Vis flere stillinger: