Hilmar Auran i OBOS Basale

OBOS Basale AS kjøper Venator

Fra juni 2015 har OBOS Basale AS kjøpt 100 % av aksjene i selskapet Venator AS.

Venator AS har vært eid av to aksjonærer, Kjell Larsen og Billy Johansen. Den 19. juni ble det signert avtale hvor OBOS Basale AS overtok samtlige aksjer i selskapet. Venator har 14 ansatte, daglig leder er Tor-Børre Meyer, og selskapet har kontoradresse Sinsenvn. 53. Selskapet leverer i hovedsak rådgivningstjenester innen;

- Branntekniske tjenester

- FDVU

- HMS og internkontroll

I tillegg leverer selskapet IT-applikasjonen Vergo som er nettbasert styringssystem innen FDV. Vergo er Microsoft-basert, og har moduler innen Brannbok, HMS, Drift, IK Vedlikehold og Legionella.

Venator AS har i en tid søkt etter en strategisk og langsiktig samarbeids-partner som kan bidra til å løfte selskapet videre. Aksjonærene opplever at salg av aksjene til OBOS Basale AS som landets største forvalter av næringseiendom representerer den riktige løsningen. Vi er trygge på at dette er en god løsning for ansatte, kunder og OBOS Basale AS som ny eier sier Venator-gründerne.

Kjøpet av Venator er et ledd i ytterligere å befeste Basale som den ledende aktør innenfor forvaltning av næringseiendom i Norge. Basale opplever et økt behov for leveransekapasitet innen teknisk rådgivning, og ser kjøpet av Venator som en mulighet for å forsterke vår satsning på tekniske rådgivningstjenester som forretningsområde.

Venator vil beholde navn og forretningsadresse, og selskapene vil bruke de neste månedene på å kartlegge og implementere synergier mellom de to forvaltnings- og rådgivningsmiljøene.

Ambisjonen er at vi i løpet av kort tid skal utvikle et leveranseapparat innen teknisk rådgivning som gir oss en forsterket markedsposisjon, ikke bare i Oslo-regionen men også på nasjonalt nivå. Etter kjøpet av Venator vil Basale-konsernet fremstå med enda større tyngde og leveranseevne innen forvaltning og rådgivning av næringseiendom, til det beste for våre kunder og oppdragsgivere.