Sweco styrker satsingen på industri og trenger Senior Prosjekt- og engineeringsleder, Olje og Gass

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist29.08.2015

Vi har høye ambisjoner og skal vokse innen rådgivning for industrien. Vil du være med å bygge opp og ta en sentral rolle i å styrke vår Industriavdeling på Vækerø/Oslo?

Vi ønsker å ansette dyktige kolleger med lang erfaring fra industri, rådgivning eller forskning. Våre satsningsområder er næringsmiddel, fisk- og farmasøytisk industri, treforedling og kjemisk industri, metall- og gruveindustri og landbasert olje- og gassindustri. På Vækerø i Oslo bygger vi et industrimiljø som i første omgang er sterke på rådgivning, prosessfag og miljø, men vi ønsker å utvide dette til også å inkludere utstyr/mekanisk, piping, elektro/automasjon, VVS og energi.

Sweco har sterke fagmiljøer innen bygninger og tekniske installasjoner som industriavdelingen trekker på i prosjekter. I Mandal, Sverige og Finland har vi også sterke miljøer spesialisert på industri, både innenfor tekniske fag og prosessfag.

Arbeidsområder

  • Du vil ha en sentral rolle i utvikling av markedsområde «Olje og Gass» sammen med avdelingsledelsen.
  • Du får delta i utvikling av strategi- og handlingsplan for markedsområde «Olje og Gass».
  • Du skal selge, igangsette og lede oppdrag i olje- og gassindustrien for Sweco Industri og Sweco Norge.
  • Du får ansette og utvikle kompetansen og kapasiteten for at den skal passe til markedet.

Din bakgrunn og kvalifikasjoner

  • Du må ha erfaring fra og kunnskap om Olje- og gassmarkedet i Norge.
  • Du må ha et nettverk av aktive kontakter inn i markedet for leveranse av ingeniørtjenester.
  • Du må være utadvendt, kontaktskapende og uredd.

Vi søker etter pådrivere som liker å jobbe i en oppbyggingsfase av et kompetansemiljø. I løpet av 2-3 år skal Sweco Industri utvikles til et å være kraftsenter innen rådgivning for industrien. Dette vil ta noe tid og tålmodighet og målrettet jobbing er viktig.

For å lykkes i rollen bør du være strukturert og selvdreven. Du må ha god evne til å identifisere hva som er viktig, lede team mot felles mål og du må kunne levere god kvalitet under korte frister. Du bør tørre å bevege deg utenfor komfortsonen og utvikle deg selv og avdelingens kompetanse. Du må ønske å bli en del av, og delta i oppbyggingen av vårt industrimiljø, som skal kjennetegnes ved moderne ledelse med høy kvalitet som sikrer bærekraftige løsninger og gode økonomiske resultat.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Rune Hovda

Avdelingsleder

920 841 31

Arild Haugene

Senior Advisor, Industry

90 15 09 03

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: