Illustrasjonsfoto: ProductXchange

Tilbyr automatisk produktinfo på VVS

Et utvalg VVS-grossister sørger nå for automatisk informasjonsoverføring til byggeprosjekter i ProductXchange ved salg.

Det skriver ProductXchange i en pressemelding.

Når en rørlegger handler hos Ahlsell, Brødrene Dahl eller Heidenreich, vil produktdokumentasjon automatisk leveres i et byggeprosjekt, forutsatt at prosjektet er i ProductXchange.

Trygve Nævdal i Ahlsell Norge uttaler i pressemeldingen at forenkling og sikring av kvalitet er et viktig fokus for kundene.

– Hos oss i Ahlsell er det viktig at vi hjelper våre kunder i deres hverdag så godt vi kan. Enhver form for forenkling som i tillegg sikrer en bedre kvalitet, vil i så måte være positivt for oss. Bruk av bransjesystemet hjelper både oss og våre kunder i å dokumentere produktenes egenskaper, slik at vi er sikre på at produktene samsvarer med kravene som stilles til de ulike systemene som skal bygges. Fra å til stadighet få spørsmål og mailer fra kunder som ønsker å få tilsendt produktdokumentasjon på produktene de kjøper av oss, er det nå atskillig enklere da dette distribueres til kunden automatisk ved varekjøp. Her sparer vi mye tid, sier Nævdal i pressemeldingen.

Også Brødrene Dahl og Heidenreich tilbyr automatiske løsninger for produktinformasjon ved alle salg.

– At de største VVS-grossistene nå kan distribuere automatisk til bransjesystemet, markerer et stort skifte for bransjen og vil gi en enklere hverdag for oss alle, sier administrerende direktør Tor Backe i Rørentreprenørene Norge.