Åpen søknad på stilling i Region nord

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeFlere fylker
StedAlta, Bodø, Harstad, Tromsø, Vadsø, Vefsn
Søknadsfristfortløpende

Statens vegvesen er viktig for landets velferd og utvikling. Gjennom et nett av veger for alle typer trafikanter binder etaten Norge sammen.

Nærmere 7 300 kunnskapsrike personer jobber i Statens vegvesen. På mange områder besitter vi en unik, faglig kompetanse. Både myndigheter og bransjeaktører nyter godt av vår kunnskap i form av faglige råd og innspill. Årlig forvalter vi mer enn 20 milliarder til vegsektoren.

Region nord har i dag ca. 900 medarbeidere geografisk spredt i hele Nord-Norge. Vi står overfor store utfordringer i vegsektoren og søker kontinuerlig etter dyktige fagfolk. Våre medarbeidere har ulik utdanning, men det er spesielt personer med teknologiutdanning vi har behov for.

Region nord har behov for master-/sivilingeniører og ingeniører innen følgende fag- og arbeidsområder:

  • Vegplanlegging/prosjektering
  • Prosjektledelse, prosjektstyring og prosessledelse
  • Landskapsarkitektur
  • Bruingeniør - planlegging og konstruksjon
  • Grunnerverv
  • Landmåling
  • Byggeledere - investeringsprosjekt, drift og vedlikehold, elektro

En god arbeidsplass

Statens vegvesen er en arbeidsplass som setter trygghet og forutsigbarhet veldig høyt. Vi har et klart og tydelig regelverk som sikrer medarbeidernes rettigheter, og vi legger stor vekt på at hver enkelt skal vite hva om kreves i hverdagen. Vi har en god personalpolitikk tilpasset den livssituasjon du er i. Muligheten for etterutdanning er stor og for nyutdannede har vi flere gode program og nettverk som styrker samarbeid og bygger relasjoner.

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Send en åpen søknad med CV på det fagområde du kan tenke deg å jobbe innenfor. Vi vil fortløpende kontakte aktuelle kandidater. Søknader som er eldre enn 1 år vil bli slettet.

Kontaktpersoner Region nord

HR-seniorrådgiver Marianne Holm Solhaug, tlf. 97 57 36 20 eller HR-rådgiver Kamilla Kvalø, tlf. 45 23 04 98

Søk her