Administrerende direktør i Baneservice Ingvild Storås (til høyre) og leder for marked i Stiftelsen Norsk Luftambulanse Hilde Marie Rustad signerer samarbeidsavtalen mellom Stiftelsen Norsk Luftambulanse og Baneservice. Foto: Fredrik Naumann / Felix Features

Baneservice støtter Norsk Luftambulanse

Nylig inngikk Baneservice en langsiktig samarbeidsavtale hvor selskapet støtter Stiftelsen Norsk Luftambulanses formålsprosjekter.

- Vi i Baneservice AS er svært opptatt av HMS. Det livsviktige arbeidet Norsk Luftambulanse gjør er noe vi ville være med og støtte. Vi gleder oss til å samarbeide med Norsk Luftambulanse de kommende årene, sier administrerende direktør Ingvild Storås.

Samarbeidet går blant annet ut på at Norsk Luftambulanse skal gjennomføre førstehjelpskurs for de ansatte i bedriften. Leder av marked i Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Hilde Marie Rustad, synes det er ekstra positivt at Baneservice AS har så stort fokus på å ta samfunnsansvar.

– Med denne samarbeidsavtalen kan vi satse ytterligere på våre mange livsviktige formålsprosjekter, samtidig som vi kan hjelpe de ansatte til å få en enda tryggere arbeidsdag.