Administrerende direktør

Bico Bygg og Innredning AS er en betydelig leverandør innen bygg og innredning. Vi har en stor og krevende kundekrets. Selskapet har hovedkontor på Fidjemoen i Kristiansand, men har aktiviteter spredt ut over hele Norge, og også noen prosjekter i Sverige. Bedriften er tuftet på solide håndverks-tradisjoner med tydelig fokus på kvalitet i alle ledd. Vi setter inn alt for at resultatet i store totalentrepriser og mindre enkeltoppdrag skal bli minst like bra som ideene det hele begynte med. Bico omsetter årlig for mellom 250 og 300 millioner kroner, og har 130 ansatte. Selskapet har en solid økonomi og vi tror vi har en spennende tid foran oss.

http://www.bico.no/

FirmaBico Bygg og Innredning
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist15.08.2015

Vil du bli vår nye Administrerende direktør?

Bico er inne i en spennende omstillingsperiode hvor målsetningen er klar; "Bico skal fremover mot nye høyder". Denne reisen er allerede godt i gang og nå ønsker vi DEG med på laget for virkelig å kunne sette Bico på kartet, både i eksisterende- og nye markeder. Kvalitet, leveranse og motiverte medarbeidere skal gi Bico lønnsomhet, innovasjon og fornøyde kunder. Kundene skal oppleve Bico både som en rådgiver og en leverandør hvor løsninger er et resultat av et gjensidig tillitsforhold og samarbeid, hvor det meste er mulig. Bico skal være annerledes og denne særegenheten er også vår stolthet.

Vi søker en sulten og erfaren leder, som har opplevd både medgang og motgang og som vet hva som skal til for å lykkes resultatmessig i en bransje som sliter med lave marginer. Din akademiske bakgrunn har du gjennom høyere utdanning, teknisk og/eller merkantilt og du har i tillegg god kjennskap til bransjen eller relaterte bransjer (tjenesteyting/entreprenørskap).

Gjennom ditt tydelige lederskap, din entusiasme og forretningsforståelse blir du en viktig frontfigur og bidragsyter på reisen mot å bli kundenes prefererte valg, og en attraktiv arbeidsgiver innen bransjen. God økonomiforståelse er avgjørende og dine operative evner skal bidra til å ytterligere profesjonalisere vår prosjektrettede virksomhet. Det vil være fordelaktig om du har erfaring med endringsprosesser. Stillingen krever god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og du er komfortabel med å bruke ulike dataverktøy.

Personlige egenskaper vi søker er:

  • Operativ av legning og resultatorientert
  • Modig (våge å utfordre både oppover og nedover)
  • Tydelig og beslutningsdyktig
  • Glad i mennesker og dyktig på å sette sammen velfungerende team
  • Sulten og ambisiøs og gjerne ha en kremmer i magen

Vi tilbyr:

  • En spennende og utfordrende lederstilling med konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.
  • Vi kan ikke love deg en organisasjon hvor alt er på track, men vi kan derimot love deg en organisasjon hvor medarbeiderne har Bico i ryggmargen og ikke minst vil du møte mange spennende kunder.
  • Du vil rapportere til et offensivt og kompetent styre som vil støtte deg og gi deg de nødvendige rammebetingelser. Sammen skaper dere en ny strategi og målsetninger for å sikre lønnsomhet og vekst.

Viktig om rekrutteringsprosessen:
Ved at vi snart går inn i ferieperioden vil dette også påvirke progresjonen i rekrutteringsprosessen. Det er en målsetning om å ha gjennomført noen møter med potensielle kandidater på denne siden av ferien, for så å intensivere prosessen fom. uke 33. Vi setter pris på om DU i din søknad oppgir din planlagte ferieavvikling og tilgjengelighet i nevnte periode.

Spørsmål om stillingen?

Hallgeir Bakken, senior bedriftsrådgiver, telefon 905 51 202 eller Eirik Frantzen, styreleder, telefon 950 10 002

Søk stilling

Vis flere stillinger: