Prosjektingeniør

Stiftelsen Kirkens Bymisjon i Oslo (SKBO) er en diakonal stiftelse med ca. 1200 ansatte og like mange frivillige medarbeidere. Arbeidsfeltet omfatter ca. 40 institusjoner og tiltak innen sosial- og helsesektoren, rusfeltet, eldreomsorg, psykisk helsevern, arbeidsmarkedstiltak, boligutvikling, nærmiljø og frivillighet, arbeid blant barn, unge og familier, samt kirkelig arbeid. Eiendomsavdelingen driver profesjonelt innenfor en diakonal stiftelse, og er en viktig inntektskilde for organisasjonen. SKBO har i dag en eiendomsmasse på ca. 84 000 m2, hovedsakelig i Oslo og Østlandsområdet.

FirmaStiftelsen Kirkens Bymisjon Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist21.06.2015

Bli med som byggherre og bidra til "Rom for alle"

Kirkens Bymisjon har planer om å gjennomføre flere store helse- og omsorgsbyggprosjekter de kommende årene, og ønsker å styrke eiendomsavdelingen med en prosjektingeniør.

Du vil delta i byggeprosjektene, og bistå med å ivareta rollen som byggherre. Du skal sikre tverrfaglig samarbeid mellom interne og eksterne ressurser. Viktige oppgaver vil være å bidra til gode planer for å gjennomføre byggeprosjektene. Dette innebærer blant annet å sette premisser for prosjektene, kvalitetssikre underlag fra rådgivere/arkitekter, fremdriftsplaner, kalkyler etc. fra planlegging til ferdigstillelse.

Du har erfaring med byggeprosjekter som entreprenør, prosjekterende eller som byggherre. Du er selvstendig, omgjengelig, har gode samarbeidsevner og er en lagspiller som evner å motivere deg selv og andre.

Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver med stort ansvar i organisasjon med godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger.

Registrer din interesse på www.iscogroup.no snarest og innen 21. juni. Kontakt evt. Dag Holmen-Jensen for nærmere informasjon, tlf 22 06 87 00

Søk stilling

Vis flere stillinger: