Driftsleder / formann

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3350 ansatte og omsetter for 11,9 mrd. (2014).

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er nær 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 6 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeMøre og Romsdal
StedVolda
Søknadsfrist29.06.2015

Distrikt Sogn og Fjordane søker driftsleder/formann til våre prosjekter på Sunnmøre.

Vi ser etter deg med utdanning innenfor bygg og anlegg (ingeniør, teknisk fagskole) og gjerne noen års erfaring fra bransjen. Relevant fagbrev og lang erfaring kan kompensere for utdanning.

Distrikt Sogn og Fjordane har hovedkontor i Sogndal og avdelingskontor på Sandane og i Volda. Distriktet har en årlig omsetning på 200-300 mill. kroner og ca 75 ansatte funksjonærer og fagarbeidere. Vi har bygget flere store og prestisjetunge prosjekt, blant annet Trivselshagen på Sandane, Ivar Aasen-tunet i Ørsta, Bremuseet i Fjærland, Campus Fosshaugane, Sognahallen og Sogningen Storsenter i Sogndal, Amfi i Stryn og Thon Hotell Fosnavåg.

Som driftsleder/formann vil du ha følgende hovedoppgaver:

  • Ansvar for daglig drift og koordinering av byggeplass sammen med anleggsleder
  • Lønn, personal og arbeidsledelse
  • Følge opp og arbeide systematisk med HMS, fremdrift og kvalitet
  • Innkjøp
  • Tegningskontroll og forbedringsarbeid

Dine personlige egenskaper kjennetegnes ved at du:

  • er faglig sterk og har god kunnskap om bransjen
  • har interesse for effektiv produksjon, utvikling av verktøy og metoder
  • er oppdatert på ulike regelverk og forskrifter
  • er relasjonsorientert og har gode samarbeidsevner
  • er initiativrik og handlekraftig
  • er selvstendig og ansvarsbevisst

Vi kan tilby en spennende og variert stilling med gode muligheter for faglig og personlig utvikling, og et godt fag- og arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Veidekke har konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, og tilbyr medeierskap i bedriften i form av rabatterte aksjekjøp årlig.

Søk her

Spørsmål om jobben?

Christine Aagård Midthjell

+47 916 12 897

Vis flere stillinger: