Prosjektutvikler med solid erfaring fra entreprenørbransjen

Betonmast Bergen er en totalentreprenør med 22 medarbeidere som primært bygger nybygg av større nærings- og boligprosjekter i Bergensområdet. Selskapet er 100 % eid av Betonmast AS, og hadde i 2014 en omsetning på 251 MNOK. 

Betonmast AS er et solid entreprenørkonsern i sterk vekst. Omsetning for 2014 var på over 3 MRD NOK. Konsernet har rundt 900 medarbeidere i 16 selskaper lokalisert i store deler av Sør-Norge samt i Sverige.

FirmaBetonmast Bergen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Vi søker en teamorientert og kvalitetsbevisst prosjektutvikler, gjerne med erfaring fra prosjektering og prosjektledelse. Du bør være resultatorientert, handlekraftig, relasjonsbyggende og evne å få fremdrift i utviklingen av prosjektene. Stillingen vil inngå i en intern ressursgruppe som etableres sammen med daglig leder og anbudsansvarlig. 

Ansvarsoppgaver:

  • Ansvar for å ta prosjektet videre fra tidligfase
  • Bidra til gode løsninger
  • Fremdrift frem til oppstart prosjekt

Kvalifikasjoner:

  • Master/bachelor innen konstruksjon/bygg
  • Minimum 10 års erfaring fra entreprenørbransjen
  • Erfaring fra RIB (statikk/beregninger) er ønskelig

Vi tilbyr en interessant og utviklende stilling i et ekspansivt miljø. For den rette kandidaten byr stillingen på gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.

Det tilbys konkurransemessige betingelser.

For mer informasjon, kontakt daglig leder Arne Kleivdal, tlf. 901 19 455, prosjektsjef Kenneth Nielsen, tlf. 481 16 025, eller vår rådgiver Bjørn Horne hos Headvisor, tlf. 911 61 390. Kortfattet søknad med CV sendes snarest via headvisor.no/stillinger

Vis flere stillinger: