Regionaldirektør Vest - STEMA Rådgivning AS

STEMA Rådgivning AS er et frittstående konsulentfirma innen prosjektadministrative tjenester i bygge- og anleggsbransjen. STEMA ble etablert i 2001 og har i dag ca. 100 ansatte og en budsjettert omsetning i 2015 på NOK 130 mill. Selskapets hovedkontor ligger i Oslo med avdelingskontor i Nannestad, Bergen, Stavanger og Trondheim. Våre kunder er både offentlige og private aktører, men hovedvekten er i dag innen offentlig sektor. STEMA er en bedrift i vekst.

I region Vest (Stavanger, Bergen og Trondheim) er vi i dag 22 medarbeidere.

FirmaHeadvisor for Stema Rådgivning
FylkeFlere fylker
StedBergen eller Stavanger
Søknadsfrist25.06.2015

Er du klar for nye utfordringer og har et brennende ønske om å lykkes?

Vi har satt oss som mål å forsterke vår posisjon innen bygg, samt ta en sentral posisjon spesielt innen infrastrukturprosjekter. Vi søker derfor en leder som tar totalansvaret for resultatutviklingen i region Vest. I tillegg forventer vi at vår nye regiondirektør evner å styrke STEMA som merkevare gjennom faglig merkevarebygging både lokalt og nasjonalt.

Vår nye leder må ha relevant erfaring fra ledende markedsorienterte posisjoner innen bygg og anleggsbransjen, byggherre eller utviklingsselskap. Erfaring fra ledende posisjon innen energi/kraft- eller prosessindustri kan også være av interesse.

Rett kandidat kombinerer strategisk tenkning, innovasjon og faglig profesjonalitet. Du har et godt nettverk og god forståelse av verdikjeden og prosessen i bygge- anleggsbransjen. Av formell bakgrunn forventer vi utdanning på masternivå eller bachelor m/tilleggsutdannelse innen økonomi/ledelse.

Av personlige egenskaper ser vi etter deg som har stor gjennomføringskraft, er forretningsorientert og har gode samarbeidsevner.

Arbeidssted vil være Bergen eller Stavanger. Reisevirksomhet må påregnes.

Vi tilbyr deg en sentral posisjon i en bedrift i vekst og utvikling. Stillingen gir deg muligheter til å påvirke samfunnsutviklingen og ha stor påvirkning i å utvikle PA leddet i bygg- og anleggsbransjen. Vi tilbyr konkurransemessige betingelser.

Interessert?

For informasjon kontakt vår rådgiver Bjørn Horne tlf. 911 61 390 hos Headvisor. Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 25.06.2015. Alle spørsmål til vår rådgiver blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.

Søk stilling