Montører søkes

Con-Form effektiviserer byggeprosessen gjennom vårt komplette byggesystem for oppføring av råbygg i betong. Forskalingsformer i betong inngår i den ferdige konstruksjonen etter utstøping. Elementene blir støpt på stålformer som gir en jevn og pen overflate.
Con-Form systemet har en rekke fordeler framfor tradisjonelle byggemetoder: Det er fleksibelt, raskt og tilbyr en unik kombinasjon av fordelene fra plass-støpte bygg og rene elementbygg.
Vi leverer komplette råbygg i totalunderentreprise til entreprenører og byggherrer i Norge og Sverige. Virksomheten består av to divisjoner:

Selskapet omsetter i dag for 700 millioner kroner og er ca 400 ansatte i Norge og Sverige. Vi forventer en betydelig vekst i omsetning og ansatte i årene fremover.

FirmaCon-Form Trøndelag
FylkeSør-Trøndelag
StedHeimdal
Søknadsfrist25.06.2015

Trondheim er viktig satsingsfelt for Con-Form AS, og i den forbindelse ønsker vi å ansette montører som er bosatt i eller i nærheten av Trondheim. Montasjearbeideren skal montere betongelementer på byggeplass. Jobben skal utføres i samsvar med gjeldende spesifikke beskrivelser for prosjektet, og ifølge retningslinjer for Con-Form byggesystem og Montasjeskolen i Con-Form.

Montasjearbeideren skal påse at den etterspurte kvaliteten på sluttproduktet blir ivaretatt på best mulig måte, og bidra til at reglene for helse, miljø og sikkerhet (HMS) ivaretas i det daglige arbeidet.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Håndverker, gjerne med fagbrev - spesielt i betong

• Erfaring fra byggeplass

Personlige egenskaper:

• Liker å jobbe i team/lag

• Nøye og kvalitetsbevisst

• Effektiv og praktisk

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Spørsmål kan rettes til daglig leder region Midt-Norge Ola Syrstad på tlf +47 97659995.

Søknad med CV sendes til Ola.Syrstad@con-form.no

Vis flere stillinger: