Lærling borerigger

Atlas Copco er et internasjonalt konsern med over 44.000 ansatte. Omsetningen på verdensbasis er SEK 94 milliarder kroner. Atlas Copco Anlegg og Gruveteknikk AS er et selskap i Atlas Copco Gruppen. Forretningsområdet Mining and Rock Excavation Technique har ansvar for markedsføring, salg og service av Atlas Copcos utstyr til anleggs- og gruvekunder i Norge, på Færøyene og Island. Selskapet er lokalisert på Langhus i Ski kommune og har 52 ansatte. Selskapet omsatte produkter og tjenester i 2014 for NOK 547 mill. kroner. Se: www.atlascopco.com

FirmaAtlas Copco Anlegg og Gruveteknikk
FylkeAkershus
StedLanghus
Søknadsfrist03.07.2015

Vi søker en engasjert og serviceinnstilt lærling til vår serviceavdeling på Langhus.

Ansvar og arbeidsoppgaver

Du vil inngå som en del av avdelingens serviceteam. Arbeidet vil blant annet bestå i service og reparasjon av borerigger tilpasset for lærlinger.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi stiller krav om at du må ha gode karakterer og lite fravær. Du må også være elev på VG2 eller VG3. Vi ser etter personer som er ansvarsbevisste og gode til å samarbeide med andre.

Hva vi kan tilby

Skulle du få lærlingeplass hos Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS vil det bli opprettet en skriftlig lærekontrakt mellom deg og bedriften. En erfaren fagarbeider vil stå for den praktiske opplæringen i faget. Fagarbeideren som står for den praktiske opplæringen vil ha ansvaret for deg og din faglige utvikling sammen med nærmeste leder. Praktisk arbeid kombinert med teoretisk forståelse er viktig for at du skal ha mest mulig utbytte av læretiden.

Søknadsfrist

Vi intervjuer kandidater fortløpende.

Søk her

Spørsmål om stillingen?

Arne Fischer

Serviceleder

Telefon

450 44 454

Wenche Fossli

Personalsjef

Telefon

938 11 118

Vis flere stillinger: