Salgssjef Arne Markussen i Bygg Reis Deg lover like bra messe ute som inne når Norges største fagmesse går av stabelen i oktober.

Utendørs utstillingsgate i rekordstor Bygg Reis Deg 2015

Bygg Reis Deg dekker denne høsten et rekordstort utstillingsareal på 19.000 kvadratmeter, og arrangørene har måttet ta ibruk en helt ny gate for å dekke plassetterspørselen.

Det skriver Bygg Reis Deg i en pressemelding tirsdag. 

Utstillingshallene på Norges Varemesse blir for små for høstens Bygg Reis Deg som arrangeres fra 14. til 17. oktober.

19.000 kvadratmeter utstilling er solgt, og messen må satse på nye utearealer for å dekke etterspørselen fra utstillere som vil delta på landets største fagmesse.

Rundt 50.000 besøkende ventes fra byggenæringen.
– Vi vil nå tilby utstillingsplass på fortauet langs fasaden på Norges Varemesse. Her vil vi bygge opp en utstillingsgate med moduler på tre ganger fem meter som kan utvides etter behov. Vi tror dette vil bli attraktive utstillingsarealer, spesielt for de som driver med maskiner og teknisk materiell, sier salgssjef Arne Markussen i Bygg Reis Deg AS.

– Dette er selvsagt et luksusproblem, men for oss handler det like mye om å gi alle som ønsker, en mulighet til å treffe byggenæringens proffkunder, sier Markussen.
Ifølge Arne Markussen er det så langt registrert 470 utstillere som dekker et rekordstort utstillingsareal på 19.000 kvadratmeter. 25 prosent av utstillerne er utenlandske, og er fordelt på 15 land.