Daglig leder

Jøsok Prosjekt AS er et frittstående rådgivende ingeniørselskap, etablert i 1974, og har bare norske eiere. Selskapet yter rådgivningstjenester og prosjekteringstjenester til nettselskap, kraftselskap og industi, med kraftledninger, koblingsanlegg og transformatorstasjoner, med spenninger opp til 420 kV, som spesialitet. Arbeidsområdet omfatter tilstandskontroll, systemanalyser, konsesjonssøknader og konsekvensutredninger, trasevurderinger både for luftledninger og kabler, landmåling, detaljprosjektering, anbud og kontrahering. Mastematerialer i tre, kompositt, stål og betong. Norge har vært det største markedet, men vi har også utført en rekke prosjekter i utlandet. Selskapet har 20 ansatte og en årsomsetning på ca 30 MNOK.

FirmaJøsok Prosjekt
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist30.06.2015

Vår daglige leder ønsker å gå over til en annen stilling i selskapet og vi søker en etterfølger som kan bidra til å føre den positive utvikling i selskapet videre. Den person vi søker bør ha høyere teknisk utdannelse, fortrinnsvis i konstruksjonsteknikk (tre, stål, betong) og gjerne tilleggsutdannelse i administrasjon og økonomi. God vurderingsevne, lederegenskaper, forhandlingsegenskaper og god muntlig og skriftlig fremstilling er ønskelig. 5- 10 års relevant praksis anses passende. Lønn og øvrige betingelser etter avtale. Tiltredelse snarest mulig.

Arbeidssted: Kokstaddalen 26, 5257 Kokstad i Bergen, men noe reising må påregnes.

Skriftlig søknad med CV og attester sendes:

Jøsok Prosjekt AS ved styrets leder Reidar Jøsok, Austre Solheia 3, 5251 Søreidgrend eller e-post: reidar.josok@josok-prosjekt.no, senest innen 30. juni 2015. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Vis flere stillinger: