Moberg blir ny salgs- og markedsdirektør i Byggmakker

Byggmakker har ansatt Kari Moberg som ny salgs- og markedsdirektør i Byggmakker Handel AS.

Hun starter i sin nye jobb 1. august. – Ansettelsen er et signal om at vi nå ytterligere styrker arbeidet med å bringe Byggmakker offensivt tilbake i toppen av norsk byggevarehandel, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker.

Kari Moberg vil i kraft av sin stilling inngå i ledergruppen til kjeden. – Kari blir en sentral person i min ledergruppe, med ansvar for kjedens sentrale markedsføring og salgsstøtte for kjedemedlemmene. Med hennes brede erfaring fra bransjen, ikke minst fra salg og kjededrift, vil hun bidra til å profesjonalisere kjedens videre utvikling på dette området. Hun blir også en viktig diskusjons- og samarbeidspartner for våre medlemmer, sier Strand Jacobsen.

Kari Moberg kommer fra stillingen som salgsdirektør i Icopal AS, som er Norges største byggevareprodusent. Hun har før dette lang ledererfaring fra byggevarebransjen gjennom ulike lederstillinger i Løvenskiold Handel, bl.a. som distribusjonssjef og varehussjef i Maxbo-butikker på Hønefoss, Strømmen og i Oslo. Kari har høyere utdannelse innen transport/logistikk og har også lengre arbeidserfaring fra Tollpost-Globe.

– Jeg ser frem til å begynne i en virksomhet med klare og tydelige ambisjoner, og som allerede har bransjens mest kjente merkevare og et av landets mest kompetente markedsføringsmiljøer. Så ønsker jeg å bidra aktivt i samarbeidet mellom kjeden og medlemmene med å utvikle gode, enkle og lønnsomme konseptuelle løsninger. Av erfaring vet jeg at det krever et tett samarbeid med byggevarehusene, der alt skjer, noe som er både utviklende og motiverende for alle involverte parter, sier Moberg.

- Jeg gleder meg til å få Kari med på laget, og er helt overbevist om hun med sin kunnskap, energi og sitt pågangsmot vil passe godt inn i Byggmakker-teamet, sier Strand Jacobsen.