Alle ansatte samlet.Norges største lift demonstreres.Fra faglige foredrag.Gavesjekken overrekkes.Sikkerhet i fokus.

Byggesystemer 40 år

Over 100 ansatte fra Byggesystemer var nylig samlet for å feire sitt 40 årsjubileum og samtidig se frem til de neste 40 årene.

I den sammenhengen ble det også delt ut 40.000 kr til organisasjonen Childrens Burn Care Foundation der pengene skal gå til Walk and Run som arrangeres på Stagnes Idrettspark onsdag 10. juni.

– Det har vært et flott jubileum med mye inspirerende innhold. Jeg er spesielt glad for å kunne få muligheten til å gi denne gaven til en lokal organisasjon som gjør en så fantastisk jobb, sier konsernleder Emil Eidberg.

- Jeg kjenner at jeg blir veldig rørt av denne gaven. Dette er nesten det beløpet vi drifter en hel seng for i Ethiopia. Pengene går uavkortet til behandling av brannskadde barn i Ethiopia, sier Hans Petter Schjelderup i Children’s Burn Care Foundation.

Gaven ble delt ut etter foredraget om viktigheten av sikkerhet med Hans Petter Schjelderup, en person som har erfart dette selv ved at han fikk 25.000 volt gjennom kroppen i 2005 da han skulle skifte ut lyspærene i lyktestolpene i Harstad.

Byggesystemer ble startet i 1975. Det var Ola Eidberg fra Harstad og Knut Bendiksen fra Sørreisa det som startet Byggesystemer med kun 20.000 kr i aksjekapital og tilholdssted i Harstad og Oslo. I dag omsetter selskapet for over 200 millioner kroner og har over hundre ansatte over hele landet.

- I helga kom alle de ni avdelingene våre til Harstad for å feire jubileet og delta på et kick-off for de neste 40 årene der vi skal drive med lokal verdiskapning, sier konsernleder Emil Eidberg.

Han forteller også at lørdagen besto av både festmiddag, inspirerende foredrag, kolonnekjøring igjennom Harstad sentrum og finale i den store ryggekonkurransen.

- Byggesystemer ønsker fortsatt å investere lokalt og bli værende lokalt. Dette skal vi gjøre sammen med våre dyktige ansatte og lokale avdelinger i hele landet, avslutter konsernlederen.