Senior prosjektleder for ledende entreprenør

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. Våre kunder er operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, bygg, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og et profesjonelt markedsapparat med god oppfølging. Selskapet ble etablert i 1988, er nå en del av Adecco Gruppen og har kontorer i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Har du erfaring nok til å ta ledelsen og styre store prosjekter innen bygg og anlegg? Med alt det innebærer av anbud, økonomistyring, HMS-ansvar osv.? 

Vår kunde er en ledende entreprenør i Bergen som trenger en bygg ingeniør/sivil ingeniør med minst fem års erfaring fra prosjektledelse innen bygg. Du kommuniserer godt både muntlig og skriftlig på norsk, liker å omgås folk og legger til rette for et effektivt lagspill for å dra prosjekter i havn.

Hva kan du forvente?
Fast stilling hos vår kunde, hvor du vil få ansvar for større, spennende prosjekter hvor du vil få utfordret din erfaring. Mange trivelige kollegaer og konkurranse dyktige betingelser.

Dersom du er interessert oppfordrer vi deg til å søke på stillingenved å registrere din CV til soknad.ic.bgo@ingcomp.no

Spørsmål kan rettes til Account Manager Elisabeth Lyngbø på 473 35 995. Alle aktuelle kandidater vil bli kontaktet, og søknader blir behandlet fortløpende.

Vis flere stillinger: