Elektro ingeniør / siv.ing med erfaring innen sykehusprosjektering

FirmaNorconsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist01.07.2015

Norconsult er i vekst og søker nå erfarne sivilingeniører/ingeniører innen fagområdene elkraft/IKT - fortrinnsvis med erfaring innen Healthcare Engineering. Arbeidssted er Trondheims kontoret, sentralt plassert i nye lokaler på Lerkendal.

Norconsult skal være det mest foretrukne rådgivende miljøet innen spesialrom i sykehus, idriftsettelse, integrasjon renrom, produksjonsapotek, farmasøytisk industri og øvrige installasjoner tilknyttet sykehus og helsebygg. Trondheimskontoret er en del av dette fagnettverket med sterke bånd til vårt hovedkontor i Sandvika. Du vil bli en av våre hovedpersoner innen dette spesialfeltet og vil bli benyttet på sykehusprosjekteringsoppdrag flere plasser i landet, men i hovedsak mot St. Olavs Hospital.

Vi søker en erfaren person med evne til å drive hele prosjektet/flere prosjekter, være primusmotor og første kontakt mot kundene og fagansvar mot disiplin, og kan se muligheter og ønske om å skape verdier og lønnsomhet for oppdragsgiver og Norconsult. Stillingen vil være utviklende og utfordrende for den rette person.

Vi utfører tverrfaglig prosjektering og spesialrådgivning i forbindelse med tele- og elektrotekniske installasjoner for; sykehus, sykehjem, sengebygg, psykiatriske senter, isolater, laboratorier, tekniske støttesystemer som energisentraler og komplekse nødstrøms anlegg.

Våre oppgaver er primært knyttet til tekniske anlegg, men krever i større grad engasjement og kunnskap til virksomheten, prosesser i virksomheten, produksjonen og spesialanlegg. Vi jobber tett med kunden, og troverdighet og kompetanse er sentrale momenter.

Det tverrfaglige fagmiljøet består av over 40 personer fordelt på kontorene i Trondheim og Sandvika(Hovedkontoret) der du vil bli del av et trivelig og spennende miljø. Det er i dag utstrakt samarbeid på tvers av kontorene, og Norconsult betjener prosjekter over hele Norge.

Norconsult kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte. Faglig og utviklende arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Universitets- eller høyskoleutdannelse innen tekniske fag (automatisering, elkraftteknikk etc.)
  • Minst 8 års erfaring fra prosjektarbeid, prosjektering, oppdragsledelse og prosjektstyring, som entreprenør, rådgiver, byggeleder eller prosjektleder innenfor teknikkfagene
  • Faglig ambisiøs med analytiske evner
  • Løsningsorientert og engasjert
  • Interesse for relasjonsbygging og kundekontakt
  • Beherske engelsk og norsk skriftlig og muntlig
  • Gode samarbeidsevner med alle aktører i et byggeprosjekt

Vi tilbyr

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Fokus på kompetanse- og personalutvikling
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad

Kontaktperson

Morten Løvseth

Seksjonsleder Elektro

tlf.: 932 45 123

Send e-post

Vis flere stillinger: