60inviterte byggmestre kom til EPS-dagen og Glavas fabrikk. Foto: Glava– For oss er det interessant å finne ut om Trollveggen er et aktuelt modulsystem, sa byggmester Bjørn Brøttemsmo i Biro AS (til venstre), sammen med Per Kristensen i Optimera Sarpsborg. Foto: GlavaFoto: GlavaFoto: Glava

Se Glavas nye byggeklosser

Glava inviterte denne uken til demonstrasjonsdag med høstens Trollveggen-nyheter.

Det skriver Glava i en pressemelding torsdag.

Onsdag denne uken inviterte isolasjonsgigant Glava til bygge- og demonstrasjonsdag ved fabrikken i Spydeberg, med en demonstrasjon av høstens nyheter.

I 2013 ble Trollveggen lansert under Bygg reis deg, og Glava-modulen har vekket stor interesse siden.

– For oss er det interessant å finne ut om Trollveggen er et aktuelt modulsystem, sammenlignet med andre systemer, når vi nå skal igangsette nye prosjekter. Vi er her for å se og lære, uttaler byggmester Bjørn Brøttemsmo i Biro i pressemeldingen fra Glava.

Seksti inviterte byggmestre kom til EPS-dagen og Glavas fabrikk for å finne ut mer om modulbyggesystemer, og ble presentert for bygging med Trollveggen, Ringmur og L-element, og dessuten tatt med på omvisning i fabrikken. Produksjonslinjen i Spydeberg ble etablert for produksjon av Trollveggen-elementer i 2013.

Gjestene fikk også en sniktitt på høstens nyhet, som er Trollveggen utviklet med enda lavere lambdaverdi.

– Vi inviterer bransjen for å kunne bli bedre kjent med systemene våre, og dele erfaringer med hvordan produktene fungerer. Noen har allerede erfaring fra flere prosjekter, mens for andre er produktene fortsatt nye. Vi er godt fornøyde med at så mange tar turen til Spydeberg for å lære mer om produktene, sier Espen Lund, markedssjef for Glava EPS i pressemeldingen.