Senioringeniør Byggeteknikk, RIB

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2500 medarbeidere og en omsetning på cirka 4 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Hammerfest, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Goleniów(Polen).

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen Engineering
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.07.2015

SEKSJON BYGG

Seksjon bygg i Reinertsen Engineering AS divisjon Land, består av gruppene konstruksjonsteknikk, brann- og akustikk og energi og VVS. Gruppen er lokalisert i Trondheim. Vi arbeider for tiden med flere interessante oppdrag når det gjelder planlegging og prosjektering av bygg- og industrianlegg. For ytterligere å befeste vår posisjon som en ledende aktør i markedet, ønsker vi å ansette kvalifiserte medarbeidere med kompetanse innen konstruksjon/ byggeteknikk. Gruppe konstruksjonsteknikk er i dag en bra samling kompetente medarbeidere med lang fartstid innen bransjen.

Til vår gruppe konstruksjonsteknikk søker vi:

Senioringeniør Byggeteknikk, RIB

En selvstendig person som kan være disiplinleder i større prosjekter med det overordnede ansvaret for konstruksjonsteknikk. Du vil ha store muligheter til å påvirke din egen stilling og dine arbeidsoppgaver.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil bestå av rådgiving, prosjektering og prosjekteringsledelse innen bygg og anlegg på landsiden. I hovedsak rehabilitering og nybygg innen skoler, næringsbygg, idrettsanlegg og industri. Arbeidsoppgavene foregår både i interne og eksterne prosjekteringsgrupper. Bidra for å hente inn nye prosjekter vil være en del av arbeidsoppgavene.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi søker etter erfaren byggeteknikker, gjerne med mer enn 7 års erfaring. Evne til å jobbe selvstendig og i faglige team med yngre medarbeidere. Erfaring som disiplinleder RIB i prosjekter vil tillegges ekstra vekt. Kjennskap og erfaring med bruk av norske standarder og regelverk. Du må snakke og skrive flytende norsk, samt god presentasjonsevne i muntlig og skriftlig engelsk.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktig lønn etter kvalifikasjon
  • Store utfordringer i et miljø preget av mange muligheter
  • Dyktige og erfarne kolleger
  • Godt arbeidsmiljø

Søk stilling

Kontaktperson

Lars Aune

Gruppeleder Konstruksjonsteknikk

Telefonnummer: +47 97 50 79 38



Vis flere stillinger: